Shumi Bırakıyorr...
-
Arkadaşlar formulanın efsanesi michel shumacher yarıslardan seneye çekileceğini açıkladı... ne dersiniz doğrumu?
-
benim geldiğimi duydu demek ki shumi ye saygılar :)))
-
schumi yaşlandı artık ya eskisi kadr ii deil bence o gitsede onun yerini fazlasyla dodurack birisi gelio(raikonen)
-
bıraksın artık alonso +10
-
baba seneye alonso ve raikkonen takım arkadaşı olcak zaten de tek korkum mclaren istikrarlı deil.. yoksa iki pilot ta süper... schumi artık bıraksın yani kırcak rekor kalmadı.. ama oldum olası ısınamadım o adama..ilk izlemeye başladıımda hakkınen adamım dı o da niye bıraktı anlamadım ama şimdi RaiKKoNeN
-
şumi efsane pilottur. Ama artık tam vaktinide bırakacağını söylemiş. Eğer gelecek senede oynasaydı karizması dağılırdır. TAM yerinde ve TAM zamanında şumi ye yakışacak zekice bir karar. Yenilerdende şumi gibi efsaneler çıkar inş. (umarım bir gün F1 de Türk lerde yarışır)
-
bence dha devam etmeliydi kesilnlikle rahat 4-5 sene daha götürebilirdii ..
üzüldüm -
ewt sezon sonu bırakıcaını açıkladı..
-
Sumi dion haci bir zamanlar alonso denen gotu boklu pilot laf atti sumiye ama daha dune kadar adami durdurmak icin aracina agirlik konulmasi icin imza topluyan pilotlarin arasindaydi...sumi babadir biraksada efsane olacaktir..tasani yerim ben onun :)
-
ohh hep kazan hep kazan nereye kadar.
zaten kötü bir sezon geçiriyor.
geçen sezon kaybetti.
artık gençlerin önü açılsın.
örn=alonzo
Toplam Hit: 1009 Toplam Mesaj: 10