Shutterstock Vector
-
Merhabalar;
Shutterstock hakkında bilgisi olan vardır elbet. Bu sitede üyelik inanılmaz pahalı uçmuşlar acaba bunların warez'ini düzgün bir şekilde bulabilir miyiz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Bir kaç torrent dosyası buldum 70gb-62gb olarak türkiye interneti ile bu dosyaların inmesi imkansız gibi bir şeydir :) Daha net kısayolu veya tam net bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. -
tR0jaN bunu yazdı
Merhabalar;
Shutterstock hakkında bilgisi olan vardır elbet. Bu sitede üyelik inanılmaz pahalı uçmuşlar acaba bunların warez'ini düzgün bir şekilde bulabilir miyiz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Bir kaç torrent dosyası buldum 70gb-62gb olarak türkiye interneti ile bu dosyaların inmesi imkansız gibi bir şeydir :) Daha net kısayolu veya tam net bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.hocam en güvenli yolu torrent zaten? aç pc yi açık tuttuğunda sürekli çeksin, hız limiti koy belli bi hızda seni rahatsız etmeden alttan sürekli indirsin
-
Hocam üyelik mevcut, ne lazımdı sana ?
-
Ar0fer bunu yazdı
Hocam üyelik mevcut, ne lazımdı sana ?
Oyun platformum var bu yüzden vector download edip üzerinde çalışma yapmayı düşünüyorum o yüzden. Üyelikler ucuz olsa alacaktımda cidden uçmuşlar fiyatlarda
-
hocam bana torrenti atabilirmisin belki aradığım içinde vardır
-
-
eyvallah bro
-
Firefoxda aç shutterstockdaki resmin olduğu sayfayı
başka tabda images.google.com aç
sonra resmi tut google sekmesine getir arama alanına sürükle.
Google internetten o resmin fullhd versionlarını bulacak sağolsun. ama vektör bulmak daha zor tabi