folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Siber Güvenlik Kapasitesi Yüksek, Yasaksız Modeller

Siber Güvenlik Kapasitesi Yüksek, Yasaksız Modeller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Selam beyler,

Biliyorsunuz Claude Fable'ı paylaşırken bayağı drama yaptı yok işte bunu biz paylaşırsak herkesi hacklerle vs diye. Şimdi üzerinden birkaç ay geçti ve https://openrouter.ai/stealth/ox-alpha tarzı modeller yayınlandı, belki Fable kadar iyi değiller ama siber güvenlik engellemesi olmayan (yani arkanıza alıp milleti hackleyebileceğiniz) modeller piyasaya düşmeye başladı.

Bu trend bana çok ilginç geliyor, eğer doğru ise önümüzdeki sezonda çok fazla siber suç görme olasılığımız var.

Bu konuda tarikat ne düşünüyor? Eminim ki siber güvenlik uzmanları da vardır, bu tarz modeller günlük işinize sirayet etti mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Hocam sen ne ayaksın? Ai ile ilgili tüm konulara girip bi şeyler yazıp çıkıyorsun? Bi kaç gündür hep seni görüyorum, durduk yere kıllandım. 

Düzeltme; çok atarlı gözükmüş mesaj, Hesabı patlamış eski bi müritin yerine görünürlük kazanmaya çalışıyor gibi bi ihtimal geldi aklıma tabi olmayadabilir.

Silvanus tarafından 22/Ağu/26 09:44 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı

Hocam sen ne ayaksın? Ai ile ilgili tüm konulara girip bi şeyler yazıp çıkıyorsun? Bi kaç gündür hep seni görüyorum, durduk yere kıllandım. 

Düzeltme; çok atarlı gözükmüş mesaj, Hesabı patlamış eski bi müritin yerine görünürlük kazanmaya çalışıyor gibi bi ihtimal geldi aklıma tabi olmayadabilir.

bizden o bizden :D Çok mürid var zamanında X olaydan dolayı buraya girmeyi bırakıp sonrasında tekrar giren ya da dönemsel olarak gelip giden.

Hayatta mı merak ettiğim @RitmFarbRacourci var, o da çok feyzli biriydi, kimse ne dediğini anlamıyordu :D

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Qwen3.8-27B-Uncensored

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

0x alpha bedava şuan ve cs işlerini reddetmiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete