Sibirya Husky/Alaska Malamut Cinsi Köpek Arıyorum...
-
Başlıktada belirttiğim üzere sibirya husky ya da alaska malamut cinsi köpek arıyorum... adana ve civarı olursa ii olur... maması veterineri vs. herşeyi hazır durumda... yalnız ücret ödeyecek para kalmadı elimde tariqat işi olursa süper olur en ii koşullarda bakılacağından emin olabilirsiniz...
-
baltalamak gibi olmasın ama hacı hayvana yazık bea buranın ikliminde süründürme onu :)
-
hacı bizim evde başka türlü hayvan yaşamaz emin ol yazın evin sıcaklığı 19 derece olmuyo hep 18...
-
kimsede yok mu ya :s
-
Valla hocam bedavaya zor da 150 200 lira civarı bulabılırım ben sana izmir yada aydından gönderebılırım
-
hocam msnden ekledim pm de attım bi görüşelim senle...
-
aman hocam bakabilcek yerin warsa al. bi beagle aldım uyutmuyo kaç gecedir agzıma etti:S
-
Paradox21 bunu yazdı:
-----------------------------
aman hocam bakabilcek yerin warsa al bi beagle aldım uyutmuyo kaç gecedir agzıma etti:S
Bıktıysan bana verebilirsin Hocam ciddiyim :) -
Paradox21 bunu yazdı:
aman hocam bakabilcek yerin warsa al bi beagle aldım uyutmuyo kaç gecedir agzıma etti:S
hocam evde bakacam hatta evde bir adet boş oda var orada bakacağım evin sıcaklığı kışın 9-10 derece yazın 18 derece...nutra nuggets/hills/royal canin mama kullanacam klinik mama yani... eğitim dökümanlarını vs. computerwolftan temin ettim bile tek eksiğim köpek :s
köpek 45 günlükten küçükse parvoglob ve iç dış parazit hapları ile başlicam 45 günlük iken karma aşıları ile devam edecek... yani bir köpeğe bakabilmek için yeterli bilgim vaktim sabrım vs. herşey mevcut sadece köpek yok :S
edit büdüt : uyku meselesine gelince sabah 5 de yatıp sabah 10 da geri kalkıyorum uykusuzluk problemi de yok :D