Sıcağı Sıcağına Yardım Lazım
-
arkadaşlar selam az önce indim otobüsten izmirden konyaya geldim bayram tatili sonrası okullar için.
otobüste kılıfı içinde Ney'imi kaybettiler bagaja vermiştim kayıp inerken yoktu muavin bagajların içine yuvarlanmıştır otogara gidince ben bulur yazıhaneye veririm dedi. ama hiç sanmıyorum.
ne yapmak lazım en doğrusu ne olur?
-
sen konyadaysan otobusde konya otogarindaysa git beraber ara adamla cunku mavin yorgun vs oldugu icin detayli arama yapmayabilir.
-
çirkeflik edip ille de şimdi isterim diyecektin.gerekirse tüm bajası boşaltsın pezevenk. düzgün koysun ki yuvarlanmasın o da tabi yuvarlandıysa.
-
Pezevenkler biletin arkasina kaybolan esyada sadece biletin ucreti geri verilir diyo
-
hocalar sordum soruşturdum muavinle konuştuk otobüste çıkmadı benm ney.
telefonda görevliyle konuştum kamil koçun zararınızı karşılarız dediler. yarın muavin gelcekmiş olay kesinleştikten sonra sonucu yazıcam size. karşılamazlarsa çok fena döşerim adamlara valla. ya ney değilde daha değerli birşey olsa valizim olsa vesaire. çocuk oyuncağı mı bu.
-
aynı durum yabancı bir şarkıcının başına gelmiş. sanırım uçakta gitarını kaybetmişti. firma sadece bile parasını mı ne vermiş. adamın zararı tazmin edilmemiş. adam da bu olay üzerine klip çekmiş felan. derken klibin ne anlama geldiği sorulmuş. adam bu olay üzerine böyle bir klip çektim deyince havayolu şirketi milyonlarca dolar zarar etmiş. yolcu sayısında düşüş meydana gelmiş. sanırım hisse senetleri de düşmüş. haberlerde okumuştum.
-
valla bende herşeyi yaparım arkadaş gerekirse çekerim video filan yani.
-
iner inmez tutanak tutturman gerekiyordu polise ve şirkete dilekçe yazmalısın, mümkün olduğu kadar çirkef ol