folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Siemens İşletim Sistemli Telefona Symbian İşletim Sistemi Yüklenirmi?

Siemens İşletim Sistemli Telefona Symbian İşletim Sistemi Yüklenirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar  bildiğiniz gibi sybian işletim sistemleri çooook.ona göre programda çoook.siybian işletim sisteminde çaışan bir proyu başkasında kuramıyooon.ben     simens cx75 e sybian yüklemek istiyom yani oluyorsa bi yadrdım edin oluyor diyim.

help yaw

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    arkadaslar bi yardım etsenize .bu arkadasınıza yaaaaw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ya onu bilgisayarmı sandınki fdisk atıp 98 kuralım olmadı linux kuralım???

Olmaz tabiki hiç duydun yada gördünmü böyle bişeyi?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    dedigin gercekten cok sacma we mantiksiz birsey dostum.o tellerin sistemi farkli symbianlar farkli. bence sat telefonunu git bi sx1 al hem siemens e dewam edersin hemde symbian olur. ama ne kadar isini gorur bilmem sahsimca siemens in telleri zaten dandik kullanissiz we bir cogu bicimsiz. 6600 ve ust modelllerine bak bence ( nokia ) tavsiye istersen 6630 yada 3230 al o elindeki telede birak bi telefoncunun symbian yuklemesini siemens in fabrikasi bile symbian yapamaz :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
Toplam Hit: 1514 Toplam Mesaj: 4