Sıfır Kutusunda 550 Ytl Ye Laptop
-
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 4 ay önce üründen 5 adet satın almıştım 4 tanesini sattım elimde son bi tane kaldı şu anda ise ihtiyaçtan zararına satıyorum.ürün kesinlikle sıfırdır sadece çalışıp çalışmadığı kontrol edilmek için açılmıştır kutusunda jelatinli ve faturalıdır ürünün sıfır fiyatı 675 ytl civarındadir istediğim fiyat 550 ytl dir. 20 ytl civarında kargo ücretide tarafımdan ödenecektir. sormak istediğiniz bişey olursa özel mesajla sorabilirsiniz.. sizden ricam kimsenin yok falan yerde 300 e satıyorlar yok ancak 400 eder gibi mesajlar atmamaları... modelide belli fiyatıda mesaj atmış olmak için kimse bişeyler yazmasın ..
herkese iyi günler
Ürünün Özellikleri
model msı s430-022
İşlemci AMD Sempron 2.0 GHz
Bellek 512 MB
Bellek Türü DDR2
Harddisk 120 GB
Optik Sürücü DVD+-RW
Ekran Boyutu 14.1 inç
Modem 56K
Ethernet Kartı 10/100Mbps
Garanti Süresi 24 Ay
İşlemci, Chipset ve Bellek:
AMD Sempron Mobile 3600+ 2.0GHz İşlemci
512MB DDR2 667MHz Bellek
Görüntü ve Ses:
14,1" WXGA 1280 x 800 TFT LCD Ekran
128MB nVidia Geforce 6100 Ekran kartı
Depolama:
120GB Sabit Disk
DVD+-RW Dual Layer Optik Sürücü
İletişim:
56K Modem
10/100Mbps LAN
802.11b/g WLan
Batarya:
Li-ion Batarya
İşletim sistemi:
Vista Starter
Fiziksel Özellikler:
Ağırlık: 2,4 Kg.@konu gereksiz mesajlardan arındırıldı. kurbanınız olam böyle çomak sokmayın oraya buraya yaw.
-
param olsa alırdım valla.
maksat konu up olsun... :)
-
belki 550 eder ama bende 350 lira var istanbuldaysan 20 lira kargo ücretide vermeden alıyım hocam ok?
-
Laptop fiyatına göre güzel ama bana çok daha yuksek özellikler lazım,teşekkürler..
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
belki 550 eder ama bende 350 lira var istanbuldaysan 20 lira kargo ücretide vermeden alıyım hocam ok?
-----------------------------
istanbulda değilim ... istanbulda olsam bile bu fiyata veremem hocam