Sıfır Pc
-
- JADE BİLİŞİM
- ASUS M2NMX ANAKARTAMD ATHLON (ÇİFT ÇEKİRDEK) 3800 + İŞLEMCİ
- 1 GB DDR2 RAM
- 512 MB EKRAN KARTI (Max. 1 GB)
- 160 GB SATA HARDDISK
- 17’’ LG MONİTÖRSAMSUNG 20 x (SATA) DVD WRITERDİSKET SÜRÜCÜKART OKUYUCUKABLOSUZ KLAWYE + MOUSEHEDİYELER :CRATİVE 2+1 SES SİSTEMİ / HP YAZICIA4 TECH MİKROFONLU WEB CAMKULAKLIKFİYAT : 1350 YTLKREDİ KARTINA 12 TAKSİTAYAZ UĞURLU : 0 555 762 21 57
-
aynı bilgisayarlar bizim internet cafede var.. tanesi 1000 ytlye alındı.. dvd-rw,hoparlör ve yazıcı hariç... ama genel olarak güzel makinalar.. tüm detayları sonuna kadar açınca oyunlarda hiç donma olmuyor ;)xp ekran kartlarını 512 yerine 1gb görüyor (:
-
Xp 1 gb olarak görmes Bıos 1 gb olarak görür ve 1 gb görmesi icin 2 gb ram olması gerekir ayrıca senin dediğin ddr ram'dır bu ddr2 hdd ata'dır bu sata ve bunun yanında aksesuarlarıda var istersen ben sana aksesuarsıs ve normal sekilde 950 ytl'ye vereyim
-
kardeş bende anlıyorum bilgisayardan ;) daha bugün 4 yeni pc daha geldi onları kurdum adam ettim... ;) o bilgisayarların her bişeyini biliyorum.. ekran kartlarında silent pipe teknolojisi var.. sessiz soğutma ;) 1GB DDR2 667MHZ Ram var.. 160GB Seagate SATA hdd var.. kart okuyucu etc.
-
ben sana anlamıosun demedim bak saydıgın öselliklerde 1000 ytl satılmıs bende daha uygun fiyat veriom :P :D neyse tartısmayalım kırdıysam ösür dilerim
-
yok hoca :D ben bilgisayarımdan memnunum.. en güzel seri ;) P41.6A :D hala çoğu bilgisyarın eline verior ;)
-
aynen yaa eskiler süpper :P bende bi tane mmx133 vardı :D adam p3 'te catıa ( çizim/tasarım programı) calıstıramıodu :D ben bıostan bi ayar cekmisim :D bende calısıodu :P
Toplam Hit: 1594 Toplam Mesaj: 7