folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Sıfır Veya 2.El 1000 TL 'Ye Kadar Telefon Tavsiyesi

Sıfır Veya 2.El 1000 TL 'Ye Kadar Telefon Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

S.a Müridler. Babam 4S kullanıyordu, fakat ekran ufak geliyor puntoları en büyükte kullanıyor gözlükle. Ona şöyle ele oturan aşırı büyük ekran olmayan telefon almayı istiyorum. Çok sık şehir dışına çıkıyor görüntülü konuısuyoruz fakat 3g olduğu için coğu zaman donmalar oluyor görüntülü konuşmada. Kısacası güzel fotoğraflar çeken, 2.el olursa 4G 'li, şarjı iyi giden bir telefon tavsiye edebilir misiniz ?

Not: Sıfır veya 2. el, ios,andriod farketmez.

TurkForces tarafından 14/Eyl/17 10:41 tarihinde düzenlenmiştir

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

huawei-g8

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı

huawei-g8

Hocam aynı fiyata 5S de varmış şimdi baktım. Biraz da uzun ömürlü olsun istiyorum. Huawei nasıldır bilmiyorum, lakin android olduğu için 1 sene sonra donmalar başlamasın serviste parça sıralarında beklemeylim. Bilmediğimden soruyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu saatten sonra 5S'ten hayır gelmez. Bu sene 5'in desteği kesildi seneye 5S'in kesilecek. Ayrıca 1.000 liralık telefonda VoLTE desteği olmayacağı için 4G desteği gereksiz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu saatten sonra 5S'ten hayır gelmez. Bu sene 5'in desteği kesildi seneye 5S'in kesilecek. Ayrıca 1.000 liralık telefonda VoLTE desteği olmayacağı için 4G desteği gereksiz.

ne tavsiye edersin  hocam ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O rakama alabileceğin en iyi cihaz Zenfone 3 Max  ve P9 Lite  :

http://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-3-max-zc520tl-asus-turkiye-garantili-p-HBV0000035DSJ

http://www.hepsiburada.com/huawei-p9-lite-huawei-turkiye-garantili-p-HBV0000019BA3

1.000 liralık 2. el telefondan hayır gelmez. Hatta 2. el telefon işinden bu ara kesinlikle uzak durun. ByLock muhabbeti falan var.

mkyb tarafından 14/Eyl/17 13:46 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 875 Toplam Mesaj: 6
telefon tavsiyesi android ios