folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sıfırdan Photoshop Eğitim Seti

Sıfırdan Photoshop Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar sıfırdan söyle A'dan Z'ye her noktasını araçları öğretecek bir eğitim seti varmidir. İngilizce De olabilir. CS5 Yada CS6 Olması Tercihtir. Yardimci olursaniz sevinirim. Nette Aradım bir çoğunuda indirdim ama öyle çalakalem şeyler Araçlari bile 4 4 lük anlatmadan geçmiş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

hocam photoshop dediğin ilk başta araçları kendin tanı aç bakın kurcala sonra webtasarım görsel eğitim setini indir yardır düz mantıgını anlayınca iş bitiyor zaten.

Zamanı durduramazsın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Benimde Herzaman inancim su olmuştur. Yol Gösteren Bişey olmadikca Varacagin yer seyini dikinedir. Sıkıldıgın takıldıgın yerde bırakirsin yarim birakilmişte zaten bi iş değildir. REHBER ŞART. Her iş için

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bunu kullana kullan öğrenirsin hocam 6 saatlik bir eğitim cd side olsa olmuyor.. bence hiç gerek yok indirip izleyip vakit kaybına..

benim öğrenme şeklim şu ( tabi bence bunlar) youtube den bi effect yapmaya bakar aynısını yapmaya çalışırdım ordan zaten ne iş yaptığını anlarsın ;)

sonra psdtuts gibi siteler var oralara girip yapılanı indirir kurcalar aynısını yapmaya çalışır takılınca sorardım  (ama öle zırp pırt sormuşluğum yoktur)

en fazla 1 2 şeydir gerisini googleden araştırırdım çünkü önceden illa aynı sorunu yaşayan vardır..

sonra sonra derken üredi gitti işte.. 

he illa istersen ben "muhammet keskinoğlu"nun eğitim cd si verilmişti burda onu indir izle 1 sefer sonra uygulamaya geç..

boş vaktinde photoshop oyuncağın google da dostun olursa yaparsın ..

Toplam Hit: 839 Toplam Mesaj: 4