Sıfırdan Php Kurlumu Anlatacak Bi Arkdaş Php Script Çektik Upload Ettik Sonra Nasıl Kurarız..
-
Php Nuku çektik upload ettik. Ftp ye nasıl kurarız Hadi kurduk Turkçe dili nasıl yaparız hadi yaptık İconları nasıl türkçe yaparız ....
Kurulum en önemlisi upload ettikden sonra ne yapacağız install ı tıkladıktan sonra ayarları varmış onları nasıl yaparız anlatacak müslüman kardeşime şimdiden teşekkürler A4TecK İlgin lütfen :))
-
lem ayrıntılı anlatan link verecektim ama sen müslüman birisinden yardım istemişsin şimdi ben yardım edersem senin için günah olur..zındıktan yardım alınmaz...KAHROLSUN ÜMMET YAŞASIN MİLLET.
-
Kardeş Bende Bilmiyordum Sonunda Öğrendim Sıfırdan Başlayarak MSN 'e Ekle MsN: yypgroup@hotmail.com
-
Valla burada açıklarsan sevinirim. Böyle bir kaynak gerekir
-
aşağıdaki link'e bir göz atın..
http://www.underteam.com/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=9not: üyelik gerektirebilir emin değilim :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------lem ayrıntılı anlatan link verecektim ama sen müslüman birisinden yardım istemişsin şimdi ben yardım edersem senin için günah olur..zındıktan yardım alınmaz...KAHROLSUN ÜMMET YAŞASIN MİLLET.
-----------------------------
Al sana bi tane daha -
www.orhanmutlu.com gir ordan ögren 125 ders var flash olarak anlatmış kalkıp sakın deme nasıl izleyecem die