folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Sıfırdan Php Kurlumu Anlatacak Bi Arkdaş Php Script Çektik Upload Ettik Sonra Nasıl Kurarız..

Sıfırdan Php Kurlumu Anlatacak Bi Arkdaş Php Script Çektik Upload Ettik Sonra Nasıl Kurarız..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Php Nuku çektik upload ettik. Ftp ye nasıl kurarız Hadi kurduk Turkçe dili nasıl yaparız hadi yaptık İconları nasıl türkçe yaparız ....

Kurulum en önemlisi upload ettikden sonra ne yapacağız install ı tıkladıktan sonra ayarları varmış onları nasıl yaparız anlatacak müslüman kardeşime şimdiden teşekkürler A4TecK İlgin lütfen :))

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

lem ayrıntılı anlatan link verecektim ama sen müslüman birisinden yardım istemişsin şimdi ben yardım edersem senin için günah olur..zındıktan yardım alınmaz...KAHROLSUN ÜMMET YAŞASIN MİLLET.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yypgroup
    yypgroup's avatar
    Erkek
    Kardeş Bende Bilmiyordum Sonunda Öğrendim Sıfırdan Başlayarak MSN 'e Ekle  MsN: yypgroup@hotmail.com 

YYP Group
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babayaro
    babayaro's avatar
    Erkek
    Valla burada açıklarsan sevinirim. Böyle bir kaynak gerekir

Bilgi paylaştıkça güzeldir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXoR_CIST
    eXoR_CIST's avatar
    Erkek

aşağıdaki link'e bir göz atın..
    http://www.underteam.com/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=9

not: üyelik gerektirebilir emin değilim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

lem ayrıntılı anlatan link verecektim ama sen müslüman birisinden yardım istemişsin şimdi ben yardım edersem senin için günah olur..zındıktan yardım alınmaz...KAHROLSUN ÜMMET YAŞASIN MİLLET.

-----------------------------
    Al sana bi tane daha

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    www.orhanmutlu.com gir ordan ögren 125 ders var flash olarak anlatmış kalkıp sakın deme nasıl izleyecem die

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 3077 Toplam Mesaj: 7