Şifre Kırmak İle İlgilenen Arkadaşlar Bu Başlığa Gelin Lütfen...
-
Şimdi bi forumda üyerlerin şifresini kırmak istiyorum... Kullanılan en popüler şifreler neler... Şifre kırmak ile uraşan arkadaşlar bunu bilirler...
Böyle popüler bi arşive sahipseniz bu şifre arşivini lütfen benimle paylaşın... Bu sayede tek tek şifreleri deniyerek kırmaya uraşıyorum kullanabilidğim en iyi yol bu :D
Ve ya sizin kullandığınız takdikler filan var mıdır şifre kurmada anlatırsanız çok hoş olur. Bütün şire kırıcılara saygılar...
-
kardeş senin yaptığın şifreyi kırmak değil bruteforce.
Google dan wordlist diye aratırsan bulucaksındır ancak binlerce onbinlerce şifreyi de deneymessin brute force programı yada john the ripper kullan derim.
-
wordlist ile şifrenin tutması milyonda birdir
-
boswer sen onnarı bence dai.
çok zor yane öle şifreyi bulman.
fake bile mantıklı ondan kanımca xD
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------kardeş senin yaptığın şifreyi kırmak değil bruteforce.
Google dan wordlist diye aratırsan bulucaksındır ancak binlerce onbinlerce şifreyi de deneymessin brute force programı yada john the ripper kullan derim.
-----------------------------Hoca brute force programını nerden indirebilrim. Ve nasıl kullanabileceğimide açıklarsan tam super olur...
-
saçma bi uğraş olur. am abence yinede dene. zamına varsa 10 binlerce şifre at
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------kardeş senin yaptığın şifreyi kırmak değil bruteforce.
-----------------------------Hoca brute force programını nerden indirebilrim. Ve nasıl kullanabileceğimide açıklarsan tam super olur...
-----------------------------brute force çok eski bi yöntem. artık pek yararlı olabileceğini zannetmiyorum çünkü bi çok sistem senin brute force yaptığını anlıyor ve seni atıyor.
-
axi senmisin :D :P neyse; ençok 123456 yada 654321 kullanılıyo ;)
bunlar olmazsa kırmak zor :) -
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
axi senmisin :D :P neyse; ençok 123456 yada 654321 kullanılıyo ;)
bunlar olmazsa kırmak zor :)
-----------------------------sanane, banane, nevar'ı da ekle onlara, onların dışı zor...