Şifrelenmiş Cd ( Securdisc İncdreader )
-
beyler nero nun yan uygulamaları olan securdisc ve incdreader kullanıyordum bilgisayarımda windows xp kuruluyken .
nero 7 nin yanında bu uygulamaları kullanıyordum cd leri şifrelemek ve şifreli cd leri görüntülemek için.
fakat şu an pc de windows 7 kurulu . ve nero 7 ile gelen secure disc ve incd reader ı şu an desteklemiyor .
nero 9 yükledim securdisc viewer filan yükledim ama sanırım nero 9 bunları desteklemiyor.
yani kısacası şifreli birsürü cd den oluşan arşivime şu an ulaşamıyorum .
windows 7 de uyumsuz bu programları açabilmenin bi yolu var mıdır ?( nero 7 ile gelen sadece xp de açılan programlar )
ya da bu cd lerin şifresini kırmanın bi yolu var mıdır ? şifre girmeden görüntülemek mümkün müdür ?
şöyle sandbox tarzı xp uygulamaları açabileceğim windows 7 için bir uygulama var mıdır ?
-
neroya sağ tıkla >özellikler > uyumlululuk> windows xp sp2 seç çalıştır veya xp mode kur onun içinden calıstır.
-
virtualbox (ücretsiz) indirilir
içinde kıytırık bi xp kurulur
nero 7 kurulur
CD/DVD Device'den Host E: Device seçersin cdrom'u görür
-
bu işin kötü yanıda bu işte.. cdyi şifreliyosun ve sağlam çalışması için taktığın bilgisayarda da o şifreleme yazılımı kurulu değilse böyle problemler çıkarıyor. elinde cdyi şifreleyip her bilgisayarda şifreleme programı kurulmasına gerek kalmadan şifre soran bi program varmı gençler :W