Şifreniz Yüzünüzden Okunsun
-
evet arkadaslar baslıktanda bellı oldugu gıbı artık laptopu olan arkadasların şifresi yuzunden okunacak nslmı?
http://rapidshare.com/files/173633245/veriface_recognition_for_vista.rar.html işte bununla
not: rar şifresi-www.notebook.gen.tr
gule gule kullanınn
-
webcamla çalışıyorsa piyasada bir sürü var böyle programlar in google
-
teşekkur etmenı beklerdım ama buda kabulumdur
-
forumda bu ":D" msn de bu ":)" ifadeler yasaklansın :W
ikisi de dediğim yerlerde çok itici duruyorlar :W
hepsi için ==> "=)" kullanılsın, gülmenin şiddetine göre "=))))" gibi parantez sayısı arttırılsın, kimler benimle :|
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------forumda bu ":D" msn de bu ":)" ifadeler yasaklansın :W
hepsi için ==> "=)" kullanılsın, gülmenin şiddetine göre "=))))" gibi parantez sayısı arttırılsın, kimler benimle :|
-----------------------------
Ben Destekliyorum Tam Destek =)))
-
hayatımda gördüğüm en kör program kendi yüzümü tanıttım, amk başka biri geçiyor camın karşısna onada açıyor, her kezin kaşına gözüne vuruluyor öküz program.
-
evet dıgerlerı öyle ama bu öyle degıl bu lenovanın gelıstırdıgı programm
-
yesterfox,hacim destek yok sana :D
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------forumda bu ":D" msn de bu ":)" ifadeler yasaklansın :W
-----------------------------hacı sende ":W" yu çok kulanıyon msnde nesede burda pek bi anlamı olmuyo herhalde :D
-
bu da xp için olan versiyonu. Ama o kadar güvenli bir program değil. Yüz ölçülerini esas alıyor. Benim gibi koca kafalı kaç kişi vardır kimbilir :))))))))
http://rapidshare.com/files/173885581/veriface_recognition_for_xp.rar
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------yoow yowww amca smileyi kullanılsın..
edit: ayrıca benim dahili webcamı ubuntu tanımıyo geçen kapile soyunamadım :D ama 50 konturunu kaptım :D piyasayı düşürüyom 150 konture soyunulur mu len kriz var :D zuhahah