Şifresi Unutulmuş Rar Dosyası Nasıl Çözülür
-
Herkes ulu orta açmasın diye bana ait 50-60 kadar resmi rarladım ama sonra şifresini unuttum. Başka kaynak da yok tekrar kaydetmek için. Şifresi unutulmuş böyle rar dosyalarını açmak için uygulanacak yöntem yada program nedir? Bileni varmıdır?
Saygılarımla
-
brute force yontemiyle kirilir ve dilenirki sifresi rakamlardan ve kisa olsun yada cok basit birsey olsun.
http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=rar+password+cracker&meta=&aq=f&oq=rar+password+cracker&fp=ed8885437d6e1fd0 -
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
brute force yontemiyle kirilir ve dilenirki sifresi rakamlardan ve kisa olsun yada cok basit birsey olsun.
http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=rar+password+cracker&meta=&aq=f&oq=rar+password+cracker&fp=ed8885437d6e1fd0
-----------------------------Evet brute force ile kırılır ama kimse açamasın diye öküz gibi şifre girmişsen sittin sene bulamazsın.Küçük bir hesaplama yap 5 haneli olsa şifre sadece harf ve sayı kullansan 10 tane sayı var ğ yi de çıkarırsak(pek kullanılmaz) 28 harf var yani toplamda 38 farklı şey gelebilir her haneye bu da 38 üzeri 5 tane olasılık var demek :D. Şifren normalse 1 hafta açık bırak pc yi bulur heralde.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
blackhammer bunu yazdı:
http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=rar+password+cracker&meta=&aq=f&oq=rar+password+cracker&fp=ed8885437d6e1fd0
-----------------------------Evet brute force ile kırılır ama kimse açamasın diye öküz gibi şifre girmişsen sittin sene bulamazsın.Küçük bir hesaplama yap 5 haneli olsa şifre sadece harf ve sayı kullansan 10 tane sayı var ğ yi de çıkarırsak(pek kullanılmaz) 28 harf var yani toplamda 38 farklı şey gelebilir her haneye bu da 38 üzeri 5 tane olasılık var demek :D. Şifren normalse 1 hafta açık bırak pc yi bulur heralde.
-----------------------------Oha demek istiyorum müsadenle... zaten hatırladığım kadarıyla özel karakterde içeriyordu. En az 8 haneli olduğuna eminim. Büyük küçük harfler, sayılar ve özel karakterler vardı. Demek oluyor ki bir kaç yıl sürer artık...
-
bu iş için sağlam programlar yapmak lazım pc nin tüm gücünü kullanarak deneme yapacak aynı anda bir çok deneme birden
bende unuttum bir msn şifresini hack programı ile hatırlamıştım
txt dosyaları oluyor içlerinde full olabilicek şifreler aaa dan başlıyor aab aac aad diye arta arta gidiyor
neyse programda ordakileri deniyor , kullandığım ve aklıma gelen herşeyi yazdım (100 civarında)
wc gittim geldim şifre ortalarda bir yerlerde idi bulmuş
aynı şeyi rar için yapanda vardı ama tabi ben genelde şifreleri 3 değişik şekilde girdiğim için sorun yaşamıyorum
1 normal tbt harici her türlü foruma üye olurken yada yeni bir programa vs vs üyelik açarken
2 orta seviye tbt ve torrent sitelerinde
3 güvenli bankacılık msn mail vb. işlerde
bende bir kaç resmi (gizli kalması gereken ) şifreledim arşivde ancak biliyorum eğer değişik bişi yazsaydım unuturdum oyüzden güvenli olarak belirlediğim şifremi kullandım en iyisi sizde böyle yapın öneririm =)
-
HannibALgan bunu yazdı:
torpedo_XL bunu yazdı:
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------Oha demek istiyorum müsadenle... zaten hatırladığım kadarıyla özel karakterde içeriyordu. En az 8 haneli olduğuna eminim. Büyük küçük harfler, sayılar ve özel karakterler vardı. Demek oluyor ki bir kaç yıl sürer artık...
-----------------------------AH BE KARDESIM okadarini hatirliyosunda sifreyimi hatirlamiyosun :) dene butun sevdigin kelimeleri kullandigin sifreleri falan birinden biridir.
-
hipnoza gir şifreyi hatırlarsın...
ama mutlaka hipnozunu kamera kaydına aldıttır nolur-nolmaz.
-
hoca sende benim gibi nolur nolmaz diye keylogger kursaydın ya pcye :D sonra böyle zor duruma düşmemek için :) tek çaren brute force. o da Allah bilir bulana kadar kaç asır geçer :D
-
anlamıyorum şu rar şifresini saklamanın anlamını ya
Rarlarken Şifreyi gösteri tıklamak zor geliyo adamlara :S