Şifresiz Kablosuz Ağa Bağlanamama
-
Selam müritler hemen konuya giriyorum bizimle aynı sitede oturan birinin kablosuz ağının şifresi yok bende birazcık ortakçı olmak istiyorum (sadece sörf için) ağa bağlanıyorum ama internet tarayıcısını açınca uyarı sayfası geliyor.Şuan metin tam olrak aklımda değil ama kısaca güveliğim için kablosuz ağımı şifrelemeden ,nterneti kullanamayacağımı ve aşağıda belirttiği ayarlar sayfasından ağıma(adamın ağına) şifre vermemi istiyor.Bağlantıya tıklayınca kullanıcı adı ve şifre istiyor herneyse.İnternet Explorer,googleChrome,Opera,Mozilla hepsini denedim olmadı.Msn vsvsvsvs gibi niternet kullanan hiç bir programda çalışmadı şimdi ben bu interneti nasıl kullanabilirim acaba?
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------Selam müritler hemen konuya giriyorum bizimle aynı sitede oturan birinin kablosuz ağının şifresi yok bende birazcık ortakçı olmak istiyorum (sadece sörf için) ağa bağlanıyorum ama internet tarayıcısını açınca uyarı sayfası geliyor.Şuan metin tam olrak aklımda değil ama kısaca güveliğim için kablosuz ağımı şifrelemeden ,nterneti kullanamayacağımı ve aşağıda belirttiği ayarlar sayfasından ağıma(adamın ağına) şifre vermemi istiyor.Bağlantıya tıklayınca kullanıcı adı ve şifre istiyor herneyse.İnternet Explorer,googleChrome,Opera,Mozilla hepsini denedim olmadı.Msn vsvsvsvs gibi niternet kullanan hiç bir programda çalışmadı şimdi ben bu interneti nasıl kullanabilirim acaba?
-----------------------------
Hocam yapacağın çok basit o ağ bağlan sonra çalıştıra cmd yaz tamam de açılan yere ipconfig yaz enterla varsayılan ağ geçidi yazan yerdeli ip adresi internet explorerda adres çubuğuna yaz açaılan yerden modeme şifre koy kablosuz ağa sorunun düzelecektir. -
sahin141 bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
Hocam yapacağın çok basit o ağ bağlan sonra çalıştıra cmd yaz tamam de açılan yere ipconfig yaz enterla varsayılan ağ geçidi yazan yerdeli ip adresi internet explorerda adres çubuğuna yaz açaılan yerden modeme şifre koy kablosuz ağa sorunun düzelecektir.
Hocam eve gidince bir deniyeyim inşallah işe yarar -
soru ağda şifre olmaması hocam ağa bağlanırsım ama şifre olmadığı için internete erişemezsin dediğimi yaptığın zaman sorunun düzelicektir. İyi günler
-
Netice;dediğin gibi yapmama rağmen kullanıcı adı ve şifre istedi onuda daha önce araştırmıştım adam fabrika ayarlarını değiştirmemiş :) şuan bağlandım 2 gün sonra 3G ye geçeceğim zaten şimdilik işimi görür ;)
-
heza bunu yazdı:
Netice;dediğin gibi yapmama rağmen kullanıcı adı ve şifre istedi onuda daha önce araştırmıştım adam fabrika ayarlarını değiştirmemiş :) şuan bağlandım 2 gün sonra 3G ye geçeceğim zaten şimdilik işimi görür ;)
-----------------------------güle güle kullan hocam :) downlood yapmada adam limitliyse kaymasın adama
-
heza bunu yazdı:
hayırlı olsun sayın müridd :)) -
@piradomim
@sahin141
fazla yüklenmeyecem 2 gün sörf edek yeter sonra 3G hızında(!) sörfe geçecem inşallah.
-
heza bunu yazdı:
@piradomim
@sahin141
fazla yüklenmeyecem 2 gün sörf edek yeter sonra 3G hızında(!) sörfe geçecem inşallah.
hoca ben 3g için diorum zaten :D