folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Şifresiz Kablosuz Ağa Bağlanamama

Şifresiz Kablosuz Ağa Bağlanamama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Selam müritler hemen konuya giriyorum bizimle aynı sitede oturan birinin kablosuz ağının şifresi yok bende birazcık ortakçı olmak istiyorum (sadece sörf için) ağa bağlanıyorum ama internet tarayıcısını açınca uyarı sayfası geliyor.Şuan metin tam olrak aklımda değil ama kısaca güveliğim için kablosuz ağımı şifrelemeden ,nterneti kullanamayacağımı ve aşağıda belirttiği ayarlar sayfasından ağıma(adamın ağına) şifre vermemi istiyor.Bağlantıya tıklayınca kullanıcı adı ve şifre istiyor herneyse.İnternet Explorer,googleChrome,Opera,Mozilla hepsini denedim olmadı.Msn vsvsvsvs gibi niternet kullanan hiç bir programda çalışmadı şimdi ben bu interneti nasıl kullanabilirim acaba?

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam müritler hemen konuya giriyorum bizimle aynı sitede oturan birinin kablosuz ağının şifresi yok bende birazcık ortakçı olmak istiyorum (sadece sörf için) ağa bağlanıyorum ama internet tarayıcısını açınca uyarı sayfası geliyor.Şuan metin tam olrak aklımda değil ama kısaca güveliğim için kablosuz ağımı şifrelemeden ,nterneti kullanamayacağımı ve aşağıda belirttiği ayarlar sayfasından ağıma(adamın ağına) şifre vermemi istiyor.Bağlantıya tıklayınca kullanıcı adı ve şifre istiyor herneyse.İnternet Explorer,googleChrome,Opera,Mozilla hepsini denedim olmadı.Msn vsvsvsvs gibi niternet kullanan hiç bir programda çalışmadı şimdi ben bu interneti nasıl kullanabilirim acaba?

Hocam yapacağın çok basit o ağ bağlan sonra çalıştıra cmd yaz tamam de açılan yere ipconfig yaz enterla varsayılan ağ geçidi yazan yerdeli ip adresi internet explorerda adres çubuğuna yaz açaılan yerden modeme şifre koy kablosuz ağa sorunun düzelecektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    heza bunu yazdı:
    Hocam yapacağın çok basit o ağ bağlan sonra çalıştıra cmd yaz tamam de açılan yere ipconfig yaz enterla varsayılan ağ geçidi yazan yerdeli ip adresi internet explorerda adres çubuğuna yaz açaılan yerden modeme şifre koy kablosuz ağa sorunun düzelecektir.

Hocam eve gidince bir deniyeyim inşallah işe yarar

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    soru ağda şifre olmaması hocam ağa bağlanırsım ama şifre olmadığı için internete erişemezsin dediğimi yaptığın zaman sorunun düzelicektir. İyi günler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Netice;dediğin gibi yapmama rağmen kullanıcı adı ve şifre istedi onuda daha önce araştırmıştım adam fabrika ayarlarını değiştirmemiş :) şuan bağlandım 2 gün sonra 3G ye geçeceğim zaten şimdilik işimi görür ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

Netice;dediğin gibi yapmama rağmen kullanıcı adı ve şifre istedi onuda daha önce araştırmıştım adam fabrika ayarlarını değiştirmemiş :) şuan bağlandım 2 gün sonra 3G ye geçeceğim zaten şimdilik işimi görür ;)

güle güle kullan hocam :) downlood yapmada adam limitliyse kaymasın adama

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

hayırlı olsun sayın müridd :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

@piradomim

@sahin141

fazla yüklenmeyecem 2 gün sörf edek yeter sonra 3G hızında(!) sörfe geçecem inşallah.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:

@piradomim

@sahin141

fazla yüklenmeyecem 2 gün sörf edek yeter sonra 3G hızında(!) sörfe geçecem inşallah.

hoca ben 3g için diorum zaten :D 

Toplam Hit: 2641 Toplam Mesaj: 9