Şifreyi Değiştirmeden Nasıl Alabilirim
-
birinin msn inin gizli sorusunu ve cevabını biliyorum ama bu şekilde alırsam şifresi değişmiş olacak. şifresini de biliyorum ama karmaşık olarak, çok kombinasyon oluşuyor. şifreyi nasıl öğrenebilirim? yardımcı olursanız sevinirim...
-
hocam ben anlamam bu işten
sen git tarık deveciye sor msn işlerini :D
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben anlamam bu işten
sen git tarık deveciye sor msn işlerini :D
-----------------------------:D:D hoca bravo =)
-
karus bunu yazdı:
-----------------------------birinin msn inin gizli sorusunu ve cevabını biliyorum ama bu şekilde alırsam şifresi değişmiş olacak. şifresini de biliyorum ama karmaşık olarak, çok kombinasyon oluşuyor. şifreyi nasıl öğrenebilirim? yardımcı olursanız sevinirim...
-----------------------------Tarık deveci üstad ya :D
Sorgu yapan polise bile seninde msn ini kırarım diye tehdit etmiş :D:D:D
o değilde "şifresini de biliyorum ama karmaşık olarak, çok kombinasyon oluşuyor" yazmışsın e şifreyide biliyorum demişsin ??
-
abi şifreyi biliyosun ama karmasık olarak nasıl oluyo anlamadım :D
mesela eleman koyu Galatasaraylı
gs1905
gsgsgs
Galatasaray
... gibi seyler koymus olabilir demek mi istedin ? değiştir şifreyi gitsin hoca :/ isin bitince bi maille postalarsın şifreyi :D
-
onun çözümü yok hacı bende öle bişeyle karsılaştımda hükümsüzüm :)
-
sıfreyı degıstır. daha sonra wındows lıve maıl gıbı bı ısımle hotmaılden hesap al kendıne. ardında o hesaptan yenı sıfreyı yollarsın. sıfrenız otomatık olarak sıfırlanmıstır vb gıbı bısılerı de salla yanına. tahmınen yer :) tabı yemezse ıyıce boka sarar :D
-
hocam algoritmayı biliyorsan bütün ihtimallerden oluşan bir not defteri aç içine yaz sonra tek tek dene sonra enamm şifreyi buldun. Bu da manuel brute force :D
-
adam tarık deveci
edit: şifre msn nin sahibine sor söylerse al sonra ikinizde şifreyi bilmiyomuşun numarası yapın
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------abi şifreyi biliyosun ama karmasık olarak nasıl oluyo anlamadım :D
mesela eleman koyu Galatasaraylı
gs1905
gsgsgs
Galatasaray
... gibi seyler koymus olabilir demek mi istedin ? değiştir şifreyi gitsin hoca :/ isin bitince bi maille postalarsın şifreyi :D
-----------------------------en iisi bunu yapmak, umarım yemez :D çok sağolun...
-
o iş olmuyoo arkadaşş ben de çok araştırdım ama nafile :))