folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara Bıraktırma İlaçları Hakkında

Sigara Bıraktırma İlaçları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

Merhabalar. Sigarayı bıraktırma ilaçlarından Champix i doktor tavsiyesi olmadan alıp kullanmayı düşünüyorum. ilaç 165 lira eczanelerde. Ben direk bi ecza deposu bulsam gitsem şu ilacı istiyorum desem daha ucuza bu ilacı satın alabilir miyim? Alabilirsem Ankarada hangi ecza deposuna daha kolay ulaşırım sıhhiye kızılay ulus civarında?

Ayrıca bana başka bi arkadaşımın tavsiye ettiği zimbo? isimli ilacı internette bulamadım. bu ilacın orjinal isminden haberdar olan var mı?

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

hocam champix dışındakiler yalan. Nerden biliyosun dersen. Hastanede çalışıyorum. Sigara bırakma polikliniğindeyim. Doktor bey karşımda hastalarla konuşuyor. Champix dışında hiçbir ilacı tavsiye etmez. Ayrıca Sağlık Bakanlığı onaylı bir tek bu ürün var Türkiye' de.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

teşekkürler hocam. peki ecza depolarından daha ucuza satın alamaz mıyım bu ilacı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

bu ilaca 165 tl verip 1 kutu kullandıktan sonra iş tamam mı yani ? yoksa hergün 6 tl sigaraya verdiğimiz gibi haftada 1 kutu hapa para bayılmayalım :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

baktın olmuyor hocam KARPUZ SUYU iç..sabah aç karna 1 bardaklık sık ve iç..3 gün devam et ne istek kalıyo ne de bişey..ben bu şekilde 5 ay içmedim sonra bu eylülde gene bşladım üni den dolayı :) bunu bi dene istersen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

hocam ilacı aldığında üç aşamalı kullanımı var. sırasıyla kullanıyosun bunları. Daha sonra sigara içersen sigaradan tiksiniyosun. Ama burdaki en büyük etken kişinin kendi iradesi ve sigarayı bırakma isteğidir.

NOT : PSİKOLOJİK SORUNLARI OLANLAR KESİNLİKLE CHAMPIX KULLANMASIN.

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

eyv hocam teşekkürler. kullanım talimatında yazıyo mu o aşamalarda ilacı nasıl kullanacağımız yoksa doktor mu tavsiye ediyo kişiye göre şöyle başla şöyle devam et diye.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

her zaman uzman tavsiyesiyle yapın bu işleri. kendi kendinize yetmeyebilir. Bazı devlet hastanelerinde sigara bırakma poliklinikleri var artık. oralara gidip destek alabilirsin. ilacı nasıl kullanacağını detaylı şekilde anlatırlar. Bizim doktorumuz aynı zamanda akupunktur uzmanı. Gerekirse akupunktur yapıyor ve adı geçen ilaçtan 4 kat daha etkili olduğunu söylüyor.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

kararını al ve bıçak gibi kes

ilaç milaç hikaye

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 1227 Toplam Mesaj: 9