Sigara İcme Cezasi Alan Var Mi ?
-
Merhaba muridler. Arkadasim 3 4 ay once havaalaninda sigara yuzunden ceza yemis. Simdi yekten muhabbet acilinca hatirladi.
Netten cezaya bakalim dedik ama somut bisey bulamadik bi cok site suraya
atiyor ama herhangi bisey cikmiyor zaten vergi cezasini sorguluyor sanirim. Simdi bi kac sorumuz var.
-Bu cezayi netten sorgulama imkani var mi ?
-3 4 aylik surecte tahmini ne kadar vergi binmistir ? 3 5 lira diyende var nette 1 2k gibi ucuk rakam yazanlarda.
P.tesi mal mudurlugune gidip baktiracak idari ceza diye buraya gitmesi gerekiyormus. Ama en azindan bi kac cevap alip biraz rahatlasin diye konu acayim dedim.
-
İdari para cezası sorgulama yokmu edevlette
-
samaccc bunu yazdı
İdari para cezası sorgulama yokmu edevlette
O baslik altinda yok hocam onun disinda tum kaynaklar gib.gov.tryi gosteriyor ama borc cikmiyor orada. E-devletten borc yazan herseye baktik yine borc yok :/
-
aklıma diğer sigaralar geldi :)
arıyordum bakayım dedim
neyse pm atın arada bir
-
işleme sokmamışlardır belki. kesmemişlerdir cezayı.
-
Ben bi kere yedim, sonra cafe sahibi benim kimligi verdirdi polise kendi adina yazdirdi, acayip biseydi.
Yedigim yerde avm nin acik bir alaniydi.
1-2k artmaz hocam ama, kaygilanmasin oyle
-
driveshaft bunu yazdı
işleme sokmamışlardır belki. kesmemişlerdir cezayı.
Bi arkadasta oyle dedi. Bazen 2 yil filan suruyormus evraklarin gelip islenmesi bakalim gidip en saglam bilgiyi mal mudurlugunden alacaz sanirim durum netlesirse konuya yazarim yine.
idari para cezasi sorgulama sigara icme cezasi faiz sigara icme cezasi sorgulama