Sigaryı Bırakmanın Yöntemleri ???
-
ArkadasLar Sigarayı Nasıl bırakabılırım yardım :( :(
-
Hiç içmediğim için nasıl istek veriyo bilmiyorum ama herşey irade ile bitiyo.. Babam içiyodu günde 5 tane ye düştü. ilerleyen günlerde günde 1 tane içmeye başladı. Sonra bitti 6 senedir içmiyo..
-
-
http://www.tahribat.com/forumsearch.asp ilk önce bu sayfaya giriyosun sonra arama search bölümüne sigara yazıosun sana 50 tane konu cıkıo sonra bunlardan birini vea bir kacını okuyp kendine ceki duzn veriosun oke hadi kolay gelsin
-

bence bırakma bırakıpta napcan yauw -
sigarayı bırakmanın en iyi yolu idaredir.. çok kısa sürer bir günde bırakabilirsin.. ama kendini kontrol etmen lazım..
yok ben kendimi kontrol edemem diyorsan eczaneler çeşitli yöntemlerle onların verdiği programa uyarak sigarayı bırakmanı sağlıyorlar.. programa göre bir hafta, iki gün, bir ay olabilir..
birde nikotin hapları var.. eğer sadece kullanıcı değilsen, bedenin sigarayı istediği için içiyorsan, bu haplar vücudunun sigara ihtiyaçlarını karşılıyor..
-
belli bi sure captan black iç içesin gelmio sonra :DD
-
darq bunu yazdı:
-----------------------------
belli bi sure captan black iç içesin gelmio sonra :DD
-----------------------------Mantıklı tek sigaraya 750 kuruş verirsen kısa sürede bırakırsın içesin gelmes..
-
yooo ant 250 paketide 4.75 :D
-
ayhun bunu yazdı:
yooo ant 250 paketide 4.75 :D
Hadi ya ticaretini yapmak lazım.. Ordan buraya kutu kutuYa da bizim arkadaşı iyi .....