Signature Fail Hatasi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu hata ne hatası bilen varmı ? programı acmaya calısıyorum ama bu hatayı verıyor arkadaslar vb ile yazılmıs bı program?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

İşletim sisteminden kaynaklanıyor olabilirmi acaba .? güvenlik duvarı falan varsa oraya bak istersen.. Yadan vb de sertifika gibi bişler varmı bilmiyorum .daha deneyimli biri yazar birazdan . Maksat konu uplansın :d

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işletim sistemi ile alakası yok cogunda  denedım program ınternetten alakasız calısan bır program durup dururken bozulması ve bu hatayı vermesı anormal .. halen aynı hata devam edıyor.

Toplam Hit: 765 Toplam Mesaj: 4