Sigorta Hakkında Herşey ( Kasko Trafik Sigortası) Sorun Elimden Geldiği Kadar Cevaplayayım
-
Evet Arkadaşlar Kasko ve Trafik sigortası hakkında kafanıza takınlan ne varsa Sorun Mümkün olduğu kadar cevaplayayım. Kasko Fiyatları Hangi araba nekadar çıkar fiyatı. Teminatlar şartlar. Hasar ile ilgili. Yaşanmış ve yaşanabilecek aklına ne geliyorsa Buyrun..
-
Şimdi yeni düzenlemeyle birlikte sürücüler kendi kaza raporlarını kendileri düzenliyorya, siz bir sigortacı olarak bu duruma nasıl yaklaşıyorsunuz? adamlar aralarında anlaşı? sigortadan yüklü miktarda para koparmak adına ortak bir çalışma sonucunda bir rapor hazırlasalar. bu dikkate alınıyor mu? sürücülerin tuttuğu kaza raporları mı gecerli?
-
Muhakkak dikkate alınıyordur. Çünkü yeni uygulamayla birlik kendi aralarında tuttukjları kaza raporlarıyla birlikte Fotoğraf ta sunmaktadırlar. Raporlar ve fotoğraflar doğrultusunda Tramer ( Sigortalar birliği) karar vermektedirler. kaldıki bir şaibeye yer vermemek için ikna olmadıkları yerde Eksper göndermektedirler. Olay yeri görgü tanıkları doğrultusunda araştırılmaktadır. Son zamanlarda böyle sık sık olaylar duymaya başladım internet ve gazete haberlerinde eminim bunun önüne geçilecektir.
-
Geçen kaza yaptım. Arabayı bırakıp kaçtım. Ama kımseye çarpmadım yollar ıslaktı vıraj donmek için frene basınca kayıp dıreğe çarptım sonra takla attım. Benden sonra polis geldi. Polis geldikten ıkı dk sonra ben tekrar kaza yerıne geldım. Tabi polisi inandıramadım. Aracın sürücü firar etmiş diye rapor tuttular. Şimdi kasko ödemiyo. 8 milyar hasar var. Kaskoya ödettirmek için fikri olan varmı
-
Kasko Trafik ev iş yeri mühendislik doktorluk mesleki malumesuliyet ögg sorumluluk
tüm elementer branşlarında sorularınızı burdan devam ederek cevaplayabilirim
-

Cuma günü yoğun fırtınadan dolayı yan apartmanın merdiven ışıklığı (şu camlar var profil var ya ) aracımın üstüne düştü exper raporu ne olur ne biter perte çıkar mı :) bi öğrenebilir miyiz?
-
yazdım konuya
bu arada konuya yazan olursa pm atsın bana ana sayfada çıkmadığı için göremiyorum
Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 7