folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigorta Hakkında Herşey ( Kasko Trafik Sigortası) Sorun Elimden Geldiği Kadar Cevaplayayım

Sigorta Hakkında Herşey ( Kasko Trafik Sigortası) Sorun Elimden Geldiği Kadar Cevaplayayım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek
    Evet Arkadaşlar Kasko ve Trafik sigortası hakkında kafanıza takınlan ne varsa Sorun Mümkün olduğu kadar cevaplayayım. Kasko Fiyatları Hangi araba nekadar çıkar fiyatı. Teminatlar şartlar. Hasar ile ilgili. Yaşanmış ve yaşanabilecek aklına ne geliyorsa Buyrun..

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Şimdi yeni düzenlemeyle birlikte sürücüler kendi kaza raporlarını kendileri düzenliyorya, siz bir sigortacı olarak bu duruma nasıl yaklaşıyorsunuz? adamlar aralarında anlaşı? sigortadan yüklü miktarda para koparmak adına ortak bir çalışma sonucunda bir rapor hazırlasalar. bu dikkate alınıyor mu? sürücülerin tuttuğu kaza raporları mı gecerli?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek
    Muhakkak dikkate alınıyordur. Çünkü yeni uygulamayla birlik kendi aralarında tuttukjları kaza raporlarıyla birlikte Fotoğraf ta sunmaktadırlar. Raporlar ve fotoğraflar doğrultusunda Tramer ( Sigortalar birliği) karar vermektedirler. kaldıki bir şaibeye yer vermemek için ikna olmadıkları yerde Eksper göndermektedirler. Olay yeri görgü tanıkları doğrultusunda araştırılmaktadır. Son zamanlarda böyle sık sık olaylar duymaya başladım internet ve gazete haberlerinde eminim bunun önüne geçilecektir.

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Geçen kaza yaptım. Arabayı bırakıp kaçtım. Ama kımseye çarpmadım yollar ıslaktı vıraj donmek için frene basınca kayıp dıreğe çarptım sonra takla attım. Benden sonra polis geldi. Polis geldikten ıkı dk sonra ben tekrar kaza yerıne geldım. Tabi polisi inandıramadım. Aracın sürücü firar etmiş diye rapor tuttular. Şimdi kasko ödemiyo. 8 milyar hasar var. Kaskoya ödettirmek için fikri olan varmı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Kasko Trafik ev iş yeri mühendislik doktorluk mesleki malumesuliyet ögg sorumluluk

tüm elementer branşlarında sorularınızı burdan devam ederek cevaplayabilirim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Cuma günü yoğun fırtınadan dolayı yan apartmanın merdiven ışıklığı (şu camlar var profil var ya ) aracımın üstüne düştü exper raporu ne olur ne biter perte çıkar mı :) bi öğrenebilir miyiz?

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yazdım konuya 

bu arada konuya yazan olursa pm atsın bana ana sayfada çıkmadığı için göremiyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 7