Sigorta İşlerinden Anlıyan Mürid(E) ?
-
Elimde bulunan samsung q330 laptopun ekranında kırılma meydana geldi. Kullanıcı hatası üstüne oturulması sonucunda oluştu.
Soruma gelirsek:
1- Normal cihazın garantisi ile olur mu ?
2- Ev için sigorta mevcut. Evin içinde olduğu için bu olay sigorta karşılar mı ?
+ Eğer laptop piyasasından anlayan arkadaşlar varsa bu laptop un lcd ekranı kaç liraya değişir ?
-
normal grantinin karşılaması mümkün değil
e kask yaptırmadıysan cihaza.
ev sigorta muhabbetini bilmem
parça kodu lazım tam fiyat vermek için ama muhtemelen 200 ila 400 arası değişir
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
normal grantinin karşılaması mümkün değil
e kask yaptırmadıysan cihaza.
ev sigorta muhabbetini bilmem
parça kodu lazım tam fiyat vermek için ama muhtemelen 200 ila 400 arası değişir
-----------------------------cihazın kendi kasko su yok 200 lria istedikleri için yaptırmamıstık ama pişman oldum
bu parça değişiminde kredi kartıyla takside böldürebiliyor muyuz yani nasıl desem atıyorum vatan teknosa gibi yerlerde bulunur mu ?
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------Elimde bulunan samsung q330 laptopun ekranında kırılma meydana geldi. Kullanıcı hatası üstüne oturulması sonucunda oluştu.
Soruma gelirsek:
2- Ev için sigorta mevcut. Evin içinde olduğu için bu olay sigorta karşılar mı ?
+ Eğer laptop piyasasından anlayan arkadaşlar varsa bu laptop un lcd ekranı kaç liraya değişir ?
geçen benim emektarın da lcd cozuttu
ikinci el bi tane uydurduk 95 tl ye patladı :S
-
ev sigortası sadece ev içindir. garanti ise fabrika hatası oluşan arızaları karşılar. oturmaya dayanıklı olmaması fabrika hatası değil :D
-
hacktorx bunu yazdı:
ev sigortası sadece ev içindir. garanti ise fabrika hatası oluşan arızaları karşılar. oturmaya dayanıklı olmaması fabrika hatası değil :D
-----------------------------hahaha hocam haklısın. peki ev içinde eşya çalınırsa onu o sigorta karşılıyor mu ? gerekirse hırsız ayarlamayı düşünüyorum artık cok para 300 lira en az sanırım
-
Headhunterz bunu yazdı:
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------hahaha hocam haklısın. peki ev içinde eşya çalınırsa onu o sigorta karşılıyor mu ? gerekirse hırsız ayarlamayı düşünüyorum artık cok para 300 lira en az sanırım
-----------------------------tbt indirimi mevcut, 200 kağıda halleden çok... Başka bi başlık aç istersen. Ekranları kıran kırana mazallah
-
Headhunterz bunu yazdı:
Elimde bulunan samsung q330 laptopun ekranında kırılma meydana geldi. Kullanıcı hatası üstüne oturulması sonucunda oluştu.
Soruma gelirsek:
-----------------------------Normal garantinin karşılaması senin saksoya bağlı iyi asılırsan karşılar hoca :) Hp den biliyorum :D
neyse ev sigortasına gelirsek ev sigortası yangın deprem sel heylan v.s v.s sigortalattırırsın içindeki bedelide girersin mesela evdeki eşya 20 binliralık
bunlardan biri olursa karşılar yangın olsaydı lcd ekranın yansaydı karşılardı ama bu durumda karşılamaz ;:D
edit: yangın olsa bile o içindeki eşyaların faturasını ister sigorta şirketi :)
v.s v.s v.s :D