folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigorta Şirketleri Ve Finansbank

Sigorta Şirketleri Ve Finansbank

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marslan
    Marslan's avatar
    Erkek

özellikle sorum finansbank ile çalışan arkadaşlara 

telefonla arayıp kart bilgilerinize varana kadar size söyleyip sonrada sigorta hakkı kazandınız diyerek sizi sigortalamaya çalışan firmalardan herkes haberdardır. Benim bugün dikkatimi çeken ve araştırmaya başladığım durum ise finansbank ile bu şirketlerin arasındaki ilişki.

bugün 02167092277 numaralı telefondan arandım elite assist ismiyle bir firma kredi kartımın güvenlik koduna varana kadar söyledi ve ücretsiz sigorta kazandınız dedi. Kart bilgilerini çalmış olmaları imkansız gibi çünkü kartım çekmecemde duran ve çok nadir kullandığım onuda doğrudan pos makinalarında kullandığım internete ve telefona kapalı bir kart. n ehikmetse finansbanktan başka banka kartlarım için arayan olmuyor. bende bu sebeple artık finansbankın bilgilerimizi sigorta firmalarına ticari veya değil bir şekilde verdiğini düşünmeye başladım çevremde finans bank ile çalışan bir kaç kişide aynı benim gibi düşünmektedir. bu konuda fikri olan varsa paylaşabilirse memnun olurum.

Not : Bu arada Elite Assist firmasının internette herhangi bir sitesini bulamadım.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

finansbank sakat bizimde başımıza buna benzer bi olay geldi , babamın hesabından haberi olmadan sigorta şirketi  para çekmiş gidip şikayet ettik zar zor paramızı geri aldık 

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

elite asisti ilk defa duydum  

türkiyenin önde gelen asist firmaları europ, tur, mondial asistans

finansbank fiba sigortayı sampo japona sattı sanırım yeni bir oluşum içindeler

bankalara sigorta yaptırmayı tasnif etmem poliçen gelmez adamlar bi boktan anlamaz çoğunun sigorta bilgisi yoktur birde hasar durumunda siklemezler

DJ_Alper tarafından 14/Mar/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1313 Toplam Mesaj: 3