Sigorta Şirketleri Ve Finansbank
-
özellikle sorum finansbank ile çalışan arkadaşlara
telefonla arayıp kart bilgilerinize varana kadar size söyleyip sonrada sigorta hakkı kazandınız diyerek sizi sigortalamaya çalışan firmalardan herkes haberdardır. Benim bugün dikkatimi çeken ve araştırmaya başladığım durum ise finansbank ile bu şirketlerin arasındaki ilişki.
bugün 02167092277 numaralı telefondan arandım elite assist ismiyle bir firma kredi kartımın güvenlik koduna varana kadar söyledi ve ücretsiz sigorta kazandınız dedi. Kart bilgilerini çalmış olmaları imkansız gibi çünkü kartım çekmecemde duran ve çok nadir kullandığım onuda doğrudan pos makinalarında kullandığım internete ve telefona kapalı bir kart. n ehikmetse finansbanktan başka banka kartlarım için arayan olmuyor. bende bu sebeple artık finansbankın bilgilerimizi sigorta firmalarına ticari veya değil bir şekilde verdiğini düşünmeye başladım çevremde finans bank ile çalışan bir kaç kişide aynı benim gibi düşünmektedir. bu konuda fikri olan varsa paylaşabilirse memnun olurum.
Not : Bu arada Elite Assist firmasının internette herhangi bir sitesini bulamadım.
-
finansbank sakat bizimde başımıza buna benzer bi olay geldi , babamın hesabından haberi olmadan sigorta şirketi para çekmiş gidip şikayet ettik zar zor paramızı geri aldık
-
elite asisti ilk defa duydum
türkiyenin önde gelen asist firmaları europ, tur, mondial asistans
finansbank fiba sigortayı sampo japona sattı sanırım yeni bir oluşum içindeler
bankalara sigorta yaptırmayı tasnif etmem poliçen gelmez adamlar bi boktan anlamaz çoğunun sigorta bilgisi yoktur birde hasar durumunda siklemezler
DJ_Alper tarafından 14/Mar/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir