Sihirli Bardaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Vardır Bunda Bi İş

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hacı o sıvıyı diğer bardaklara döker dökmez, birden köpürüyo, bi maddeyleyle o sıvıyı tepkimeye sokuyo demekki ama ne olduğunu bilmiyom.

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuRTuL
    KuRTuL's avatar
    Erkek
    Arkadaslar dikkatli bakarsaniz ilk bardaktaki siviyi döktükten sonra bardagin altindaki tortuyu ve bardaklarin tamamini doldurdugunda sivinin nekadar seyreldigini görebilirsiniz. Burdan yola cikarak bardaklara sivi dökerken siviyi koydugu bardaga odaklanirsaniz bardaklarin belli bi oranda su benzeri renksiz bir akiskanla dolu oldugunu görebilirsiniz. Bu da en sonda bütün bardaklari nasil doldurdugunu acikliyor sanirim....

Bonzai aldim... nirvanaya bi adim daha...eee? kac adimda cikiyorduk oraya? kimona, kilic, takunya, falan da alirim bide evin duvarlarini yikip yerine kagittan sürgülü kapi da yaptirinca...ohhh super ya!!! nerde lan balyoz??? Bekle Lan Nirvana ben geliyorum!!! Arkadas dedi cok deli hatunlar varmis orada!!!
Toplam Hit: 2056 Toplam Mesaj: 4