Sihirli Kumanda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suderin
    suderin's avatar
    Erkek

Elektronikten anlayan arkadaşlar,şu LG nin led tv lerde kullanılan magic motion kumandası (Lg AN-MR200) ve alıcısı (tv ye usb porttan bağlanıyor)bu sistem 2.4 hrtz ile iş görüyor kumandayı tıklayınca ekranda bir işaretçi beliriyor ve rahat rahat internette dolaşıyorsunuz.(evdeki adsl sisteminide bir wifi aparat ile gene usb porttan alıyor) ammaa,bir müddet sonra alıcı ve  vericide bir kopukluk oluyor ve kumanda iş görmüyor çıkarıp tekrar deneyince gene biraz çalışıyor ve sonra çalışmıyor..problem bu...şimdi anlayan arkadaşlardan ricam bunun sebebi ne olabilir çözüm önerisi bekliyorum şimdiden teşekkürler.(bu arada ben bir uzatma ile alıcı aparatı tv den biraz uzaklaştırıp denedim acaba ısınmadanmı oluyor diye işe yaramadı,kablosuz modem etkilemez çünki uzakta,bir olumsuz etki var ama bulamadım yardım lütfen)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Modemle cakisiyor buyuk ihtimal, bende de 2,4 ghz mouse vardi kablosuz, modeme baglaninca kopuyordu amk ona ettigim kufru omru hayatimda etmemistim. Birbirinden uzak usbler varsa modem tarafina wireless alisini zit tarafa kumandayi tak bi ihtimal. Farkli channel'lar varsa onlari dene kumandanin. Modemin channelini 1-11 arasinda tek tek degistirerek dene. Modemler de 2.4 ghz de yayin yapiyor diye biliyorum.. LGyi ara bi de, kumanda calisip duruyo neden olabilir de, eger adam akilli ihtimal bulamazsalar modemle cakisiyo bence de

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suderin
    suderin's avatar
    Erkek

çözdüm gibi ....tv nin yakınında telsiz telefon vardı onu kapatınca tıkır tıkır çalışıyor...artık telefonu uzak bir yere koyacağım anlaşıldı..teşekkürler ve aynı problemi yaşayanlara duyurulur...

Toplam Hit: 1525 Toplam Mesaj: 3