Şiir Yazmışım Haberim Yok
-
eski defterleri karıştırıyordum atmak için felan neler var içinde diye bi bakasım geldi sonra bi şiir gördüm hoşumada gitti sonra şiiri araştırdım nette kimin yazdığını bulamadım. defterleri karıştırmaya devam ettim en son ajandama geldi sıra baya kabarıktır ne var ne yok içinde var :D o şiiri orda da gördüm ve altına attığım tarih ve saat. sonra bi kız için yazdığım şiir olduğu aklıma geldi paylaşmak istedim.,
Bu gece sessizliği dinliyorum
Bomboş bir sokakta yürüyorum
Bir sağıma bir soluma bakıyorum
Kimsesizlerin çığlıklarını duyuyorum
Yine tek başıma içiyorum
Seni düşünüyorum
Sarhoş oluyorum
Beşinci kattan atlıyorum
Yarı yolda arkamdam ağlayan gözlere bakıyorum
Düşüyorum, ölmüyorum...yorumlarınızı esirgemeyin iyi veya kötü. belirli oranda gazı alırsam kitap felan yazarım belki :D
-
ne guzel hocam..
-
:D biraz komik gibi geldi bana
-
idare edebilir hatta guzel de diyebiliriz fakat kitap olayini cikar sen aklindan :D
-
azimle s.çan mermeri delermiş daha gizemli kelimelerle eminim daha güzel olur
-
elimizden bu kadar geldi :D aşk kelimesini unutmamı sağlayan kişiye yazmıştım. bi kaç kişi 5. kat olayını sormuştu. belki sizinde içinize kurt düşmüştür sormamışsınızdır. kız 5. kattaydı. şiiride kapısının önünde yazmıştım. tabi kafamdaki plan kapının önüne bırakıp gitmekti ama sonra vaz geçtim :D sevgilisi 5. katta oturanlar kullanabilirler :D zemin katta oturanlarda acil yüksek bi binaya taşınsınlar :D
-
ellife bunu yazdı:
-----------------------------
idare edebilir hatta guzel de diyebiliriz fakat kitap olayini cikar sen aklindan :D
-----------------------------son dörtlük bozmuş işi dimi :D
-
yapıyorum ediyorum lu şeyler sevilmez hocam :)) ha gayret :D
-
iyi yazmışın