Sık Kullanilanlardakiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Evet arkadaslar ..Slk kullanilanlarda sürekli ugradiginiz vs siteleri upload edelim herkes birbirinden bilgi ve ise yarar link paylasiminda bulunmus olsun ..

benim slk kullanilanlar = http://dosyam.net/?id=z07qf8

Tahribat neden yok diye sormayin cünkü acilan anasayfa tahribat (: hadi hocalar sizinkileri de görelim

saygilar..

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Tahribattan gerisi yayınladığım takdirde siteden uzaklaştırılma sebebi.Anladın sen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Vazcaydim sen koyma :) Adultcu seni..neyse zaten bu konuya cevap yazanda yok ..benim aklima geldi güzel seyler cikar diye ama ..cevap yazan kisi sayisi "1" bakalim 2 gün sonra cöpde mi olcek yada.. Clicklemede 200 ü bulcek mi (:

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    http://my.freewebtemplates.com/thunter/7/60
Toplam Hit: 721 Toplam Mesaj: 4