Sıkıldım Artık Turkcell'ın Reklamlarından.
-
arkadaş 1 haftadır saçma saçma reklam msjları yolluyor TURKcell sıkıldım bugunde bitane geldi sizinle paylaşayım "SUCUK EVİM " Diye bi reklam mı oluyor arkadaşlar ya bu msjların bana gelmesini istemiyorum bişey yapabilirmiyim müsteri hizmetlerinden yada telefondan flan ?
-
Bana da her gün mar-ka market diye orospu çocuğu bir yerden mesaj geliyor. Nerede olduğunu bile bilmediğim bir marketten dananın kilosundaki % bilmem kaçlık indirimin reklamı geliyor. Her gün farklı numaralardan bi de. Bulsam o marketi gidip kasiyerinden toptancısına kadar sikicem.
-
online işlemler
-
mettoman bunu yazdıonline işlemler
bunu yazmak için girdim . Online işlemlerden kapatabiliyorsun
-
"Şahsi bilgileriniz üçüncü şahıslara kesinlikle verilmeyecektir." diyen formlardan çok doldurdun mu hacı?
Başlık da tam msn'e akmalık olmuş.
Mukavim_ tarafından 01/Mar/13 16:24 tarihinde düzenlenmiştir -
online işlemler yada çağrı merkezini ara
-
https://twitter.com/byyasinc/status/307464012935872512
sosyal medyayı kullan. Ben dsmartı böyle dize getirdim.
-
sagolun arkadaşlar.
-
Turkcelden gelenleri online işlemler+müşteri hizmetleri+sabır+tekrar müşteri hizmetleri formülüyle çözebilirsiniz ama diğer firmalardan gelen mesajlardan kurtulamassınız. Neden ml?
öncelikle diğer firma reklamları için numaranızı paylaşan genelde operatörünüz değil sizsinidir. Evet siz. Bu firmalara izin verdiniz hatta bu izni altına imza atarak verdiniz. Nasılmı? Büyük marketlerden aldığınız indirim kartlarında size sözleşme imzalatırlar ve o sözleşmede reklam ve tanıtım mesajlarına izin verdiğiniz yazar. Sağdece marketlermi? Digitürk sözleşmesinde bile kişisel bilgileriniin paylaşımı var.
imza attığınız şeyleri okusanız hiçbirşeyi imzalamassınız.