Sil Baştan Html Öğrenmek İçin Ne Lazım
-
evet değerli müridler bu aralar htmlye merak sardım ama gelgörki kılavuzumuz yok html için hangi eğitimsetlerini dökümanlarını tavsiye edersiniz kaç yılda öğrenebilirim bir yardımcı olsanız saygılarımla
-
bu site sana yardımcı olur belki dostum bakmanda yarar var:)
edit: http://www.umutdogan.com/2006/09/28/html-dersleri-1-ilk-html-sayfamiz/
tolgaStain tarafından 03/Eki/12 12:49 tarihinde düzenlenmiştir -
tek ihtiyacın merak html için başka hiçbirşeye gerek yok mesala yeterince meraklıysan genelde girdiğin sitelerde sağ tuş > sayfa kaynağını görüntüle yapıyorsundur :)
bu arada html abartılcak bir değil 3-5 günde tüm mantığı çözebilirsin ama madem yeni başlıcaksın html5 den başla derim ama html5 için daha fazla zamana ihtiyacın var :)
Gzx tarafından 03/Eki/12 12:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Bico bunu yazdı
bu site sana yardımcı olur belki dostum bakmanda yarar var:)
edit: http://www.umutdogan.com/2006/09/28/html-dersleri-1-ilk-html-sayfamiz/
tişekkür ederim dostum işte bu yüzden tahribat sitesini ve müridleri dünyadaki diğer şeylerden daha çok seviyorumm allah razı olsun alaakanız için
-
blackglove bunu yazdı
evet değerli müridler bu aralar htmlye merak sardım ama gelgörki kılavuzumuz yok html için hangi eğitimsetlerini dökümanlarını tavsiye edersiniz kaç yılda öğrenebilirim bir yardımcı olsanız saygılarımla
Ve sıkı çalışma ile 6 ayda öğrenirsin. Zaten artık <table></table> kodları gibi çok kullanılmayan kodlar var. Onların üzerinde durmana pek gerek yok.
-
html 5 öğrenmeye basla direkt çok basit ve çok kullanıslı w3schools adlı siteden öğrenmeye baslayabilirsin.mutlaka bir kitap almanı öneririm rıza demirbilek di sanırım o hocanın cok detayllı bir html 5 ana baslıklı bir kitabı var.iyi bir kaynak cok da pahalı degil. onu mutlaka al... yazarak daha da cabuk ögrenirsin..öğrendiğin her kodu deneyerek daha iyi öğrenebilirsin.editör olarak notepad+ kullaranarak basla.. yapılmış html sayfalarını incelemende fayda sağlar.asla kopyala yapıstır yapma.. hazırcılıga da alısma....