Sildiğim Recovery Alanını Tekrar Nasıl Oluşturabilirim?
-
Samsung R522 laptopbumun ilk hali vistaydı win7 yüklerken recovery alanını silmiştim ama artık format atmak işkenceye dönüştü driverlar programlar vs tek tek yüklemek büyük skıntı.
Gelelim soruna recovery için format atarken 10GB alan ayırıyorum ama samsungun sitesinden indirdiğim recovery programı bu alanı bulamıyor farklı şekilde mi oluşturuluyor bu alan çözüm için ne yapabilirim?
doğru yerdir umarım konu için.
-
recorvery baştan gitti mi tamamen gidiyor hacı
en güzeli temiz bir kurulum yap ve acronis ile imaj al. Al sana recorvery
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------recorvery baştan gitti mi tamamen gidiyor hacı
en güzeli temiz bir kurulum yap ve acronis ile imaj al. Al sana recorvery
-----------------------------kendime özel recovery oluşturamıyorum yani bu kötü oldu.o dediğin tam olarak nasıl oluyor hocam peki?
-
imaj almak, recorvery demek hocam.
temiz bir işletim sistemi kurarsın, programlarını yüklersin gerekli ayarları yaparsın acronis ile yedek alırsın.
sistemin başına bi bok geldimi tek tuşla yedek aldığın zamana dönersin. mantık ve işleyiş samsung daki recovery gibi :) hatta hiç farkı yok.
google.com da acronis diye arama yaparsan çok kaynak var resimli olarak.
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------imaj almak, recorvery demek hocam.
temiz bir işletim sistemi kurarsın, programlarını yüklersin gerekli ayarları yaparsın acronis ile yedek alırsın.
sistemin başına bi bok geldimi tek tuşla yedek aldığın zamana dönersin. mantık ve işleyiş samsung daki recovery gibi :) hatta hiç farkı yok.
google.com da acronis diye arama yaparsan çok kaynak var resimli olarak.
-----------------------------eyw hocam yapıp şu çileden kurtulmam lazım artık:)