Silent Hill- Sesszi Tepe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

müridler buı film lazım.

yardımcı olursanız seviniirm

geçenlerde arkadaş yayınlamış ama linkler uçmuş

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=sessiz%20tepe&folderid=33643

...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    daha dün televizyonda çıktı :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    hoca bu film dun aksam kanal1 de yayınlandı. kacırmasaydın keske.ben daha önce de gitmiştim ama peq begenmedim.tavsiye etmem amk ..

copy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    SawIV bunu yazdı:
    -----------------------------
    daha dün televizyonda çıktı :)
    ondan ihtişyacım varya. elektrikler kesikti amk. :D üstelik bahse bile giridk..

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    allah ne muradın varsa versin. allah razı olsun. allah seni sevdiğine bağışlaasın...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    allah ne muradın varsa versin. allah razı olsun. allah seni sevdiğine bağışlaasın...
    Aynen Kardeşim Saolasın...

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 953 Toplam Mesaj: 7