Silenthill3 Çalışmıyor
-
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce silenthill3 aldım ama çalışmıyor...
15.000.000 verdim ve ekran kartım geForce2mx400
neden çalışmıyor bilginiz varsa lütfen yardım ediniz
saygılarımla yeni nikim
kafir | ak47 -
çünkü silentHill3 ün istediği özellikler geforce2 de yok en azından bir gefoce4Tİ ya da FX 5200 gerekir...
-
Once 3DAnalyze.exe adli programi internetten indir.
HARDWARE LIMITS (CAP BITS) basligi altindaki "amulate pixel shader caps, amulate bump map caps ve emulate max. sim textures" seceneklerinin onundeki kutulari isaretle. Programin sag alt kisimlarinda ANTI-DETECT MODE yazan kismin altindaki "shader ve textures" seceneklerini isaretle. Daha sonra programin sag kisminda SELECT ve RUN yazan iki buyuk buton goreceksin. Select butonunu tiklatip, oyunun dizinindeki .exe"yi bulup sececek sonra ok"e basacaksin ve sonra Run yazan butana tiklatacaksin, hepsi bu kadar... Ekran karti surucusunun guncellestirme surumunun 45.23 olmasina dikkat et, daha ustunu calistirmiyor.... Celikoz -
Once 3DAnalyze.exe adli programi internetten indir.
HARDWARE LIMITS (CAP BITS) basligi altindaki "emulate pixel shader caps, emulate bump map caps ve emulate max. sim textures" seceneklerinin onundeki kutulari isaretle. Programin sag alt kisimlarinda ANTI-DETECT MODE yazan kismin altindaki "shader ve textures" seceneklerini isaretle. Daha sonra programin sag kisminda SELECT ve RUN yazan iki buyuk buton goreceksin. Select butonunu tiklatip, oyunun dizinindeki .exe"yi bulup sececek sonra ok"e basacaksin ve sonra Run yazan butana tiklatacaksin, hepsi bu kadar... Ekran karti surucusunun guncellestirme surumunun 45.23 olmasina dikkat et, daha ustunu calistirmiyor.... Celikoz
Toplam Hit: 1955 Toplam Mesaj: 4