folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Silenthill3 Çalışmıyor

Silenthill3 Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaqG
    HaqG's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce silenthill3 aldım ama çalışmıyor...

15.000.000 verdim ve ekran kartım geForce2mx400

neden çalışmıyor bilginiz varsa lütfen yardım ediniz

saygılarımla yeni nikim

kafir | ak47
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    çünkü silentHill3 ün istediği özellikler geforce2 de yok en azından bir gefoce4Tİ ya da FX 5200 gerekir...

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Celikoz
    Celikoz's avatar
    Erkek
    Once 3DAnalyze.exe adli programi internetten indir.
    HARDWARE LIMITS (CAP BITS) basligi altindaki "amulate pixel shader caps, amulate bump map caps ve emulate max. sim textures" seceneklerinin onundeki kutulari isaretle. Programin sag alt kisimlarinda ANTI-DETECT MODE yazan kismin altindaki "shader ve textures" seceneklerini isaretle. Daha sonra programin sag kisminda SELECT ve RUN yazan iki buyuk buton goreceksin. Select butonunu tiklatip, oyunun dizinindeki .exe"yi bulup sececek sonra ok"e basacaksin ve sonra Run yazan butana tiklatacaksin, hepsi bu kadar... Ekran karti surucusunun guncellestirme surumunun 45.23 olmasina dikkat et, daha ustunu calistirmiyor.... Celikoz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Celikoz
    Celikoz's avatar
    Erkek
    Once 3DAnalyze.exe adli programi internetten indir.
    HARDWARE LIMITS (CAP BITS) basligi altindaki "emulate pixel shader caps, emulate bump map caps ve emulate max. sim textures" seceneklerinin onundeki kutulari isaretle. Programin sag alt kisimlarinda ANTI-DETECT MODE yazan kismin altindaki "shader ve textures" seceneklerini isaretle. Daha sonra programin sag kisminda SELECT ve RUN yazan iki buyuk buton goreceksin. Select butonunu tiklatip, oyunun dizinindeki .exe"yi bulup sececek sonra ok"e basacaksin ve sonra Run yazan butana tiklatacaksin, hepsi bu kadar... Ekran karti surucusunun guncellestirme surumunun 45.23 olmasina dikkat et, daha ustunu calistirmiyor.... Celikoz
Toplam Hit: 1955 Toplam Mesaj: 4