Silicon Valley 5. Sezon (İlk Bölüm Yayınlandı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Bekleyen arkadaşlar için henüz altyazısını bulamadığımdan torrent linki veremiyorum. Onun yerine 1080p olarak izleyebileceğiniz linkler mevcut.

http://dizilab.net/silicon-valley/sezon-5/bolum-1    alternatif 1 seçerek 1080p izleyebilirsiniz. görüntü iyi

https://www2379.playercdn.net/188/0/ZdGak4s1JvODU5GQ9OEDTQ/1522423062/180328/155FPSC4T69FQ4DBYIWAH.mp4   bu linkten de 1080p olarak indirebilirsiniz.

erlich ve dinesh'i özlemişim :D

KotomineKirei tarafından 28/Mar/18 18:24 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Eyvallah eve geçince bakarım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Hocam erlich gecen sezonun sonunda ayrildi diziden, daha cok ozleyeceksin :/

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

Hocam erlich gecen sezonun sonunda ayrildi diziden, daha cok ozleyeceksin :/

deme öyle gelir diye bekliyoruz işte. :(

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ne olacağını söyleyeyim. tam işler yolunda gibiyken bir sürü ilginç sorun sonra sorunlar çözülür sonra yine sorunlar çıkar. geçen sezon biraz olumlu bittiği için bu sefer tam tersi biter. bir sezon sonunda çocuk bir yere yetişmeye çalışırken tüm aşırı absürt şeyler çocuğun başına geliyordu (spoiler vermeyeyim diye böyle yazdım). hep aynı mantıkta ilerliyor. ancak eğlenceli tabi :D 

çocuk muhteşem bir algoritmaya sahip ama başına gelmeyen kalmadı :/ elrich'in gitmesine üzüldüm 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bu silikon Valey kara şimşekte de konusu geçmişti.. o geldi aklıma.. bir inceleyeyim ama müptelası olmaya bir taraftan da korkuyorum..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!