folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Silikon Saat Kordonunu Beyazlatmak

Silikon Saat Kordonunu Beyazlatmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Resimde dışarda kalan parça saat kullanılmamış iken bileğime göre daraltılması sonucu artan iki parça, daha sarımsı olan kordonun eski hali anlayacağınız, internette çok fazla laf kalabalığı var bu kordonu yeniden beyazlatmak istiyorum, adam tuzruhu demiş, kordonun içi altın alaşımı yani zarar versin istemiyorum kendim aldım ve parası da gerçekten oturdu içime, bilen varsa yardımını esirgemesin. Teşekkürler

Fotoğraf0598
    upload pics
    edit : üstündeki küçük kıllar bugün kazak giydim onun tüycükleri ne pis adam diye düşünmeyin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hocam bizde değişik bi kolonya vardı böyle eline döküyordun elini yakıyordu artık nedendi bilmiyorum o tarz bi kolonya bulursan olabilir çünkü aynısı kulaklığımda vardı ve bembeyaz yaptı.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

Hocam bizde değişik bi kolonya vardı böyle eline döküyordun elini yakıyordu artık nedendi bilmiyorum o tarz bi kolonya bulursan olabilir çünkü aynısı kulaklığımda vardı ve bembeyaz yaptı.

saf alkol demişler bi forumda acaba ondan mı dersin, %80liği sürdüm bana mısın demedi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Madem parası oturdu internetten birşeyler deneyeceğine düzgün bir saatçiye gidip sormayı denesen eminim işe yarar bir sonuç alırsın

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Saat emporio armani galiba.temizlik kismına gelince bulaşık deterjanı ile ve süngerin sarı tarafıyla zedelemeden hafif hafif siliyorsun

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

çok az hipo ve bulaşık deterjanı ve  süngeri  ilk günkü gibi bembeyaz yapcaktır :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

bendede plastik alaşımlısı var siyahlanmaya basladı..

bunun için ayrı bi çözüm önerisi rica edeyim hazır konusu acılmısken

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

plastik temizleme spreyleri var, eski beyaz klavye ve kasalarda işe yarıyordu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Konuyla alakası yok ama bırak kordonunu, göstergesi bile beyaz olan saatlerden nefret ediyorum.

Saat dediğin siyah göstergeli olacak.

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    fifsonic bunu yazdı

Madem parası oturdu internetten birşeyler deneyeceğine düzgün bir saatçiye gidip sormayı denesen eminim işe yarar bir sonuç alırsın

ya hocam gittim, bunu bizden mi aldın dediler yok dedim zaten internetten aldım dedi sana yeni kordon lazım ne kadar 250 lira e peki dedim çıktım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

Saat emporio armani galiba.temizlik kismına gelince bulaşık deterjanı ile ve süngerin sarı tarafıyla zedelemeden hafif hafif siliyorsun

evet hocam armani saat, deneyeceğim tavsiyeler için teşekkürler

Toplam Hit: 9880 Toplam Mesaj: 11