Silikon Saat Kordonunu Beyazlatmak
-
Resimde dışarda kalan parça saat kullanılmamış iken bileğime göre daraltılması sonucu artan iki parça, daha sarımsı olan kordonun eski hali anlayacağınız, internette çok fazla laf kalabalığı var bu kordonu yeniden beyazlatmak istiyorum, adam tuzruhu demiş, kordonun içi altın alaşımı yani zarar versin istemiyorum kendim aldım ve parası da gerçekten oturdu içime, bilen varsa yardımını esirgemesin. Teşekkürler

upload pics
edit : üstündeki küçük kıllar bugün kazak giydim onun tüycükleri ne pis adam diye düşünmeyin -
Hocam bizde değişik bi kolonya vardı böyle eline döküyordun elini yakıyordu artık nedendi bilmiyorum o tarz bi kolonya bulursan olabilir çünkü aynısı kulaklığımda vardı ve bembeyaz yaptı.
-
Caliber bunu yazdı
Hocam bizde değişik bi kolonya vardı böyle eline döküyordun elini yakıyordu artık nedendi bilmiyorum o tarz bi kolonya bulursan olabilir çünkü aynısı kulaklığımda vardı ve bembeyaz yaptı.
saf alkol demişler bi forumda acaba ondan mı dersin, %80liği sürdüm bana mısın demedi
-
Madem parası oturdu internetten birşeyler deneyeceğine düzgün bir saatçiye gidip sormayı denesen eminim işe yarar bir sonuç alırsın
-
Saat emporio armani galiba.temizlik kismına gelince bulaşık deterjanı ile ve süngerin sarı tarafıyla zedelemeden hafif hafif siliyorsun
-
çok az hipo ve bulaşık deterjanı ve süngeri ilk günkü gibi bembeyaz yapcaktır :D
-
bendede plastik alaşımlısı var siyahlanmaya basladı..
bunun için ayrı bi çözüm önerisi rica edeyim hazır konusu acılmısken
-
plastik temizleme spreyleri var, eski beyaz klavye ve kasalarda işe yarıyordu.
-
Konuyla alakası yok ama bırak kordonunu, göstergesi bile beyaz olan saatlerden nefret ediyorum.
Saat dediğin siyah göstergeli olacak.
-
fifsonic bunu yazdı
Madem parası oturdu internetten birşeyler deneyeceğine düzgün bir saatçiye gidip sormayı denesen eminim işe yarar bir sonuç alırsın
ya hocam gittim, bunu bizden mi aldın dediler yok dedim zaten internetten aldım dedi sana yeni kordon lazım ne kadar 250 lira e peki dedim çıktım
-
CiRKiN bunu yazdı
Saat emporio armani galiba.temizlik kismına gelince bulaşık deterjanı ile ve süngerin sarı tarafıyla zedelemeden hafif hafif siliyorsun
evet hocam armani saat, deneyeceğim tavsiyeler için teşekkürler