Silinemeyen Dosya İçin Yardım
-
Slm. Ben nasıl oldu anlamadım bir klasörü başka bir yere taşımışım ve ondan sonrada o klasörümün içindeki resimler olsun müzikler ve diğer uygulamalr açılmıyor. Dosya kurtarma programıyla tek tek uğraştım geri aldım ama o yanlışlıkla taşıdıgım klasördn de silinmiyor. bunun için ne yapabilirim ...
-
Unlocker'i kullan.
http://www.inndir.com/Unlocker_(32&64_Bit)-33799p.html
İndirip kurduktan sonra dosyaya sağ tuş tıklayıp unlocker tab'ına gel. Ona tıkladıktan sonrasını yaparsın zaten. Türkçe dil destekliydi yanlış hatırlamıyorsam.
-
http://www.petges.lu/download/
indir halledersin. sorunu yanlış anlamadıysam tabi. dosya özelliklerini komple değiştirebilirsin. silinmeyen dosyayıda salt okunurdan sistemden vs vs. normale al -
güvenli kipte aç öyle sil
-
unlocker download edilemior arkdşlr sitelerden. özel msjla bir prgrm ismi veren arkdşa tşkler sorunumu çözdüm..
-
sorunu nasil cozdun onuda yazsan
baskasininda isine yarar
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
sorunu nasil cozdun onuda yazsan
baskasininda isine yarar
KillBox Adlı bir programı tavsiye etti bir arkadaş adını hatırlayamıycam. -
KillBox Adlı bir programı tavsiye etti bir arkadaş adını hatırlayamıycam.-----------------------------
ben önermiştim.
path kısmından silmeyen klasörü seçiyorsunuz, ardaından sol taraftan delete on reboot u işaretliyorsunuz, sonra da sağ taraftan End Explorer Shell i seçip, sağ üst kösedeki kırmızı çarpı simgesine tıklıyorsunuz, pc yeniden baslayacağını için, kaydedilmemiş verilerinizi kayıt edin, word gibi.
-
neonell bunu yazdı:
KillBox Adlı bir programı tavsiye etti bir arkadaş adını hatırlayamıycam.-----------------------------
ben önermiştim.
path kısmından silmeyen klasörü seçiyorsunuz, ardaından sol taraftan delete on reboot u işaretliyorsunuz, sonra da sağ taraftan End Explorer Shell i seçip, sağ üst kösedeki kırmızı çarpı simgesine tıklıyorsunuz, pc yeniden baslayacağını için, kaydedilmemiş verilerinizi kayıt edin, word gibi.
Ben sorunu Çözdüm sayende teşekkür ederim -
est.