Silinen Bilgilerin Geri Getirilmesi
-
Hacılar deepfreeze kurduktan sonra yaptığım işlemler geri getirebilir mi ?
Yani demek istediğim DeepFreeze kurdum sonrasında birkaç haytalık yaptım ve restart attım. Harddiskime el koyan biri bunları veri kurtarma programı ile tereyağından kıl çeker gibi geri getirebilir mi ?
-
bence geri getirilir, deepfreeze sadece "dosya tablolarını" eski haline getiriyor diye biliyorum. yanlış biliyor da olabilir, hatta dosya tabloları diye bir şey de olmayabilir ama benim fikrim bu :)
-
gelen gideni aratio be haci gelsede eskisi gibi olmuyo orasi burasi ayri oynuyo. simdi deep freeze kurudupta sildigin o masum odsyalar üstüne baska dosyalar koymus geri actigina göre veri kaybi büyük. tereyagindan kil cekme gibi olayini profi sirketler yapar kendi programlariyla ki bunlar bir loto ikramiyesi kadar para istiyorlar.
-
Ben 3 sene önce çok uğraştım ama geri getiremedim, tam klasör adresini de biliyordum, en derin taramada dosya isimlerini görebilmiştim.
O da şöyle oldu, dosyalar kayıtlıydı, flash'ı taktım ve pc resetlendi, geri açıldığı zaman direk recovery'e yüklendim yani üzerine veri de yazmamıştım.
8 farklı program denedim, yemedi.. gitti ödev ;)
Kolay gelsin, dosyaları kurtarabilirsen geri bildirim bekliyorum..
-
faydalı bir program varsa link alabiliriz bilenlerden. 8-10 program denedim veri kurtarma win7 de işe yaramadı.
-
MFT den kaydı silinen dosyanın HDD deki konumuna başka bir veri yazılmadıysa geri getirilebilir.