folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Silinen Bilgilerin Geri Getirilmesi

Silinen Bilgilerin Geri Getirilmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacılar deepfreeze kurduktan sonra yaptığım işlemler geri getirebilir mi ?

Yani demek istediğim DeepFreeze kurdum sonrasında birkaç haytalık yaptım ve restart attım. Harddiskime el koyan biri bunları veri kurtarma programı ile tereyağından kıl çeker gibi geri getirebilir mi ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bence geri getirilir, deepfreeze sadece "dosya tablolarını" eski haline getiriyor diye biliyorum. yanlış biliyor da olabilir, hatta dosya tabloları diye bir şey de olmayabilir ama benim fikrim bu :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

gelen gideni aratio be haci gelsede eskisi gibi olmuyo orasi burasi ayri oynuyo. simdi deep freeze kurudupta sildigin o masum odsyalar üstüne baska dosyalar koymus geri actigina göre veri kaybi büyük.  tereyagindan kil cekme gibi olayini profi sirketler yapar kendi programlariyla ki bunlar bir loto ikramiyesi kadar para istiyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ben 3 sene önce çok uğraştım ama geri getiremedim, tam klasör adresini de biliyordum, en derin taramada dosya isimlerini görebilmiştim.

O da şöyle oldu, dosyalar kayıtlıydı, flash'ı taktım ve pc resetlendi, geri açıldığı zaman direk recovery'e yüklendim yani üzerine veri de yazmamıştım.

8 farklı program denedim, yemedi.. gitti ödev ;)

Kolay gelsin, dosyaları kurtarabilirsen geri bildirim bekliyorum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

faydalı bir program varsa link alabiliriz bilenlerden. 8-10 program denedim veri kurtarma win7 de işe yaramadı.

spear
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    MFT den kaydı silinen dosyanın HDD deki konumuna başka bir veri yazılmadıysa geri getirilebilir.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 813 Toplam Mesaj: 6