Silinen Datase'im
-
Slm Müridler
Başıma çok Kötü Bir Hal Geldi Müşterimin 40 Gblik hdd olan bi bi Pc geldi Ve İçinde Vega Var Ben bütün yedeklerini aldım Usb Belleğe Ama Almamışım
C.D Partionslarını Komple Sildim Tekrar Böldüm Bütün İşler Bitti Yedek Atacakken Baktım Dünya Başıma Yıkıldı Adamın 6 Yıllık Database var Myrecovry , Easy Recovery İle İki Gündür Taratıyom Başka Hangi leri ile taratsam bulurum bu Database
Not: Data Kurtarma Merkezleri Önerenler Parasının Yarısını verecekse olur
-
vah hocam napdın sen.
R-studio dene.inşallah olur
-
get data back dene buldugu listede aradıgı dosyayı göremezsen yinede arama kısmından arat dosya ismini
-
hocam burda söylencek herşey boş.
çünkü onlar sadece yazılımsal çözümler.
yani geri dönüşüm kutusundanda silinmiş gibi basit şeyler için.
sense partition diyorsun yani hdd biçimlendirme :)
yaniğ özel makineler lazım oda data kurtarma merkezlerinde olur anca.
başka türlü ya eksik gelir yada gelmez.
git bayıl parayı prestijin zedelenmesin.
adamın 6 senelik db varsa önemli bi sitesi olabilir belki.
ordanda seni rezil etme ihtimalide var.
o yüzden git o işyerlerine kurtar veriyi olsun bitsin :)
-
adamın vega muhasebe programı var yav çek senet alacak verecek ıvır zıvır vs vs heps var data kurtarma merkezi 3-4 bin istiyor allah kimseyi düşürmesin data kurtarma merkezlerine
offfff oofffff
-
hocam öncelikle çok çok geçmiş olsun. içini karartmak gibi olmasın ama arkadaşların dediği gibi programla o db yi kurtarman imkansız. pro bi yardım alman gerekecek :S en son bildiğim 100 dolarmı liramı ne alıyolardı gb başına. ve hdd yi komple kurtarabiliyolardı. feci bi durum :S umarım bundan sonra en az 2 kere yedeklemeden böyle makinalara format atmazsın :S
-
geçmiş olsun hoca :S dedikleri gibi git yaptır hocam,prestijin zedelenmesin.anormal bi para ama yapılabiecek bişey yok..zaten o adamada ben hdnizi sildim demekte iyi yürek ister :S
-
Neyse Sağlık Olsun Yağacak Bişi Yok Battı Balık Yan Gider Ama en azından Formun Müdavimi Oldum :)
-
Hocam TestDisk'i denemeden neden hemen o tür recovery programLarına başvuruyorsun anLamadım.
Alttaki linkten ne işe yaradığını görebiLirsin,siLdiğin,biçimLendirdiğin,değiştirdiğin PartitionLarı geri getirebiLirsin haLiyLe içindeki Database'ide kurtarmış oLursun
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
Ve yine aLttaki Linkten'de indirebiLirsin,umarım sorununu çözersin,koLay geLsin şimdiden :)
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download