folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Silinen DWG Uzantılı Dosyayı Kurtarma ( Yardım )

Silinen DWG Uzantılı Dosyayı Kurtarma ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya 2 günümü harcadığım otocad çizimimi dün arkadşa silmiş bende farkında olmadan çöp kutusunu boşalttım  ve tamamen silindi lakin elimde bak  dosyası var o çizimin ve recovery atmadan kurtarma imkanımız var mı ?

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

otomatik save dosyaları vardır.. uzantıs sv$ ya da buna benzer bir şeydir.. Bunlar belli bir klasörde olur ayarlardan bulabilirsin... Gizli dosyalarda falan arat ... Büyük  olasılık bulursun...

Otomatik save ayarın sık ise fazla kaybın olmaz...

Zaten bir çizim yaptığında otomatik save yapar o arada alt tarafta bir yerde mesaj da verir oradan yakalarsın klasörü..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

otomatik save dosyaları vardır.. uzantıs sv$ ya da buna benzer bir şeydir.. Bunlar belli bir klasörde olur ayarlardan bulabilirsin... Gizli dosyalarda falan arat ... Büyük  olasılık bulursun...

Otomatik save ayarın sık ise fazla kaybın olmaz...

Zaten bir çizim yaptığında otomatik save yapar o arada alt tarafta bir yerde mesaj da verir oradan yakalarsın klasörü..

-----------------------------+

anlamadın galiba :D arkadaş silmiş ve geri dönüşüm kutusunda oldugunu bilmiyordum bende ordan sildimn tamamen silindi dosyalar :) sadece  .bak   dosyası duruyor onun uzantısını dwg yapıp öyle bir denicem

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Birader 20 senedir ACAD Kullanırım...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Birader 20 senedir ACAD Kullanırım...

doğrudur eyvallah saygım olur lakin çözdüm sanırım bir denicem geri gelirim konuya :)

bak dosyası yedek tutarmış  back up dosyasıymış :)

uzantısını değiştirip bir bakiyim :)

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

C:\DocumentsandSettings\UserName\LocalSettings\Temp\....sv$

uzantısını dwg yap

Autocad programıyla yaptığınız çimlerde elektrik kesilmelerinden dolayı olan proje ve çizim kayıplarınızı kurtarmak için şunları yapmamız gerek: Tools, options, files’a giriyoruz automatic save file location içinde yedek dosyanın nerede olduğunun yolu gözüküyor. Bu yoldan giderek klasörün içinden ac$ veya sv$ uzantılı olan dosyanızı copy yapıp-...

sw$ lar bak dan daha güvenilirdir eğer otosavesi sık ise...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongpeople
    wrongpeople's avatar
    Erkek

bak dosyası elindeyse *.bak olan ismi *.dwg yap tamamdır en son kaydettiğin şekilde açarsın.

Access Denied dedik ya ...
Toplam Hit: 6019 Toplam Mesaj: 7