Silinen Fotografları Geri Kurtarma
-
selam mürid kardeşler! flash diskimde mevcut bulunan fotograflar bir süre önce biri tarafından bildiğim bir bilgisayarda silindi. şu an o resimleri geri getirmek için hangi programı kullanmam gerek ve nerden bulurum bu programı. my recorvery files denedim olmadı. bunun dışında yöntemleri olan varsa lütfen yardım etsin.
-
1- File recovery i denediysen demek ki silinen dosyaların üstüne veri yazıldı ve o tarz programlar bunları artık geri getiremez
2- Windows Xp yüklüyse sistem geri yüklemeyi çalıştırıp,geçmiş tarihe ulaşabilirsin,orda bulabilirsin dökümanlarını (bir ihtimal ama yüksek)
-
Bırak yöntemi felan şunu bile silinen resimler geri getirilince yani getirebilirsen tabi :D cözünürlügü kötü oluyor ve bazıları acılmıyor hatta ok..........Soguk su ver ertan arkadasa :D
-
1- O resimler bana ait değil onun için o suyu ben değil soruyu yazan arkadaş içmeli
2- Eğer resimleri geri getirememişsen o senin beceriksizliğin
-
Formatla falan sildiysen ümidi kes hacı mp3 ve bmp jpg gif dosyalarının geri getirilmesi bireysel olarak imkansız veya bozuk gelir...ama verirsin 10binlerce dolar getirirler pırıl pırıl hatta ps ile oynamada yaparlar fotoların üzerinde :)....
Çemberin en dışında en çıkmaz sokaktayım.. çıglık atsam sessiz sussam yine çaresiz gölgeler içindeyim );
-
ftp://ftp.ege.edu.tr/pub/SistemAraclari/Recover4all.zip
kardeşim bide bunu dene resimleri geri getirdiğine şahit oldum 1 kaç kez ama tam garantisi yok ona göre
-
Lemanyak ta "gote gıren semsıye acılmaz" dıye bı soz vardır