Silinen Mailler Hakkında (Hotmail)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar bir tanıdığın hotmail adresi çalınmış önemli bir mail adresiydi. İçeriğinde ne var ne yok silmiş onu çalan. O e-mailleri geri alma şansımız varmı hotmail yöneticileriyle iletişim kurarak. Yoksa üstüne bi soğuk su mu içeceğiz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Bill Gates Amcancan degilse..Soguk su  haci..

Daha kurtarabilen  ne gordum ne  duydum...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

geçen hotmail'den geleni aynen yapıştırıyorum..

Merhaba,

Size bu e-postayı, akıllı telefonlar gibi aygıtlardan veya Mac Mail ve Mozilla Thunderbird gibi programlardan Hotmail'e bağlandığınız için gönderiyoruz. Bu akıllı telefonlar ve programlar genellikle iletileri indirdikten sonra Hotmail'den otomatik olarak silen bir seçenek içerir (sıklıkla "POP3" protokolünü kullanırlar). Bu seçenek bazen yanlışlıkla seçildiğinden, siz aksini belirtmedikçe iletilerin otomatik olarak silinmediğinden emin olmak için Hotmail'de bazı güncelleştirmeler yaptık.

Neler değişecek?

Başka bir programın Hotmail iletilerini silmek istediğini tespit ettiğimizde, o iletileri silmek yerine www.hotmail.com adresindeki geçici bir POP klasörüne taşıyacağız. Bu sayede siz ne yapmak istediğinizi bize söyleyene kadar iletileriniz güvende kalacak.

Ne yapmanız gerekiyor?

Web'den Hotmail'e eriştiğinizde iletilerin nasıl görünmesini istediğinize bağlı olarak, aşağıdakilerden birini yapmanızı rica ediyoruz:

• İletiler programınıza indirildikten sonra Hotmail'in web sürümünden iletileri silmek istiyorsanız, www.hotmail.com adresinde oturum açın ve Seçenekler sayfasında "POP ve indirilen iletilerin silinmesi" seçeneğini belirleyin.
    • İletileri hem www.hotmail.com adresindeki Hotmail genel kutunuzda hem de akıllı telefonunuzda veya programda görmek istiyorsanız, iletileri indiren programı açın ve POP ayarlarına gidin. "İletileri sunucudan sil" seçeneğini bulun ve kapatın.

Lütfen bu işlemin Hotmail'e diğer yollarla bağlanan akıllı telefonları veya programları etkilemediğini unutmayın (örn. Exchange ActiveSync, Outlook Hotmail Bağlayıcısı ile Microsoft Outlook veya Windows Live Mail bulunduran akıllı telefonlar).

Belki bi yardımı dokunur :/

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

kendi yardım forumlarında  geri yükleme yaptıklarını okudum diye hatırlıyorum ama nereye bildirmek gerekir,prosedürü nasıldır hiç hatırlamıyorum araştırmak lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

biraz geç oldu ama  hocalar o dedin yöntem o önlemi aldıktan sonra işe yarıyor sanırım. Olmadı artık ingilazca bir mail atarız hotmail yönetimine inş onaylarlar veya böyle bişey vardır

Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 5