Silinen Mailler Hakkında (Hotmail)
-
Hocalar bir tanıdığın hotmail adresi çalınmış önemli bir mail adresiydi. İçeriğinde ne var ne yok silmiş onu çalan. O e-mailleri geri alma şansımız varmı hotmail yöneticileriyle iletişim kurarak. Yoksa üstüne bi soğuk su mu içeceğiz?
-
Bill Gates Amcancan degilse..Soguk su haci..
Daha kurtarabilen ne gordum ne duydum...
-
geçen hotmail'den geleni aynen yapıştırıyorum..
Merhaba,
Size bu e-postayı, akıllı telefonlar gibi aygıtlardan veya Mac Mail ve Mozilla Thunderbird gibi programlardan Hotmail'e bağlandığınız için gönderiyoruz. Bu akıllı telefonlar ve programlar genellikle iletileri indirdikten sonra Hotmail'den otomatik olarak silen bir seçenek içerir (sıklıkla "POP3" protokolünü kullanırlar). Bu seçenek bazen yanlışlıkla seçildiğinden, siz aksini belirtmedikçe iletilerin otomatik olarak silinmediğinden emin olmak için Hotmail'de bazı güncelleştirmeler yaptık.
Neler değişecek?Başka bir programın Hotmail iletilerini silmek istediğini tespit ettiğimizde, o iletileri silmek yerine www.hotmail.com adresindeki geçici bir POP klasörüne taşıyacağız. Bu sayede siz ne yapmak istediğinizi bize söyleyene kadar iletileriniz güvende kalacak.
Ne yapmanız gerekiyor?Web'den Hotmail'e eriştiğinizde iletilerin nasıl görünmesini istediğinize bağlı olarak, aşağıdakilerden birini yapmanızı rica ediyoruz:
- İletiler programınıza indirildikten sonra Hotmail'in web sürümünden iletileri silmek istiyorsanız, www.hotmail.com adresinde oturum açın ve Seçenekler sayfasında "POP ve indirilen iletilerin silinmesi" seçeneğini belirleyin.
- İletileri hem www.hotmail.com adresindeki Hotmail genel kutunuzda hem de akıllı telefonunuzda veya programda görmek istiyorsanız, iletileri indiren programı açın ve POP ayarlarına gidin. "İletileri sunucudan sil" seçeneğini bulun ve kapatın.
Lütfen bu işlemin Hotmail'e diğer yollarla bağlanan akıllı telefonları veya programları etkilemediğini unutmayın (örn. Exchange ActiveSync, Outlook Hotmail Bağlayıcısı ile Microsoft Outlook veya Windows Live Mail bulunduran akıllı telefonlar).
Belki bi yardımı dokunur :/
-
kendi yardım forumlarında geri yükleme yaptıklarını okudum diye hatırlıyorum ama nereye bildirmek gerekir,prosedürü nasıldır hiç hatırlamıyorum araştırmak lazım.
-
biraz geç oldu ama hocalar o dedin yöntem o önlemi aldıktan sonra işe yarıyor sanırım. Olmadı artık ingilazca bir mail atarız hotmail yönetimine inş onaylarlar veya böyle bişey vardır