Silinen Smslerin Geri Getirilmesi
-
Arkadaşlar daha önceki telefona format atmalarımda sms lerin yedeğini alıyordu telefon yalnız uzun bi sürenin ardında tekrar telefonu formatladığımda tüm smslerim gitti. Size sorum telefonu rootlamadan nasıl geri getirebilirim bu sms ler ya da geri getirebilirmiyim.
-
Rootlasan bile gelmez hocam.
-
yedeğini aldıysan ordan getirirsin ama hem format at hemde sms geri getir... yanlış anlama ama bişey yazmasam daha iyi (:
-
mkyb bunu yazdı
Rootlasan bile gelmez hocam.
nette biraz araştırdığımda kullanılabilinecek programlar için root gerekir diye okudum. Bende buraya bi sorayım dedim vardır belki başka çaresi.
-
ajan1111 bunu yazdı
yedeğini aldıysan ordan getirirsin ama hem format at hemde sms geri getir... yanlış anlama ama bişey yazmasam daha iyi (:
ilk mesajımda yeterince anlaşılamadım galiba. zaten formatlamalarımda telefon yedeğini alıyordu smslerin. askerlik falan araya girince uzun bi süre formatlayamadım. En son formatlamamda ise ben yedek alınsın mı menüsü beklerken biranda ne var ne yok sildi.
-
tenorshare android recovery bi dene hocam. ios versiyonu muhteşemdir ancak android versiyonu her cihazla uyum sağlamayabiliyor o yüzden denemekte fayda var.
-
cankol bunu yazdı
tenorshare android recovery bi dene hocam. ios versiyonu muhteşemdir ancak android versiyonu her cihazla uyum sağlamayabiliyor o yüzden denemekte fayda var.
eyvallah hocam bi bakayım ona sağolasın