Silinen Smslerin Geri Getirilmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

Arkadaşlar daha önceki telefona format atmalarımda sms lerin yedeğini alıyordu telefon yalnız uzun bi sürenin ardında tekrar telefonu formatladığımda tüm smslerim gitti. Size sorum telefonu rootlamadan nasıl geri getirebilirim bu sms ler ya da geri getirebilirmiyim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Rootlasan bile gelmez hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

yedeğini aldıysan ordan getirirsin ama hem format at hemde sms geri getir... yanlış anlama ama bişey yazmasam daha iyi (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Rootlasan bile gelmez hocam. 

nette biraz araştırdığımda kullanılabilinecek programlar için root gerekir diye okudum. Bende buraya bi sorayım dedim vardır belki başka çaresi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

yedeğini aldıysan ordan getirirsin ama hem format at hemde sms geri getir... yanlış anlama ama bişey yazmasam daha iyi (:

ilk mesajımda yeterince anlaşılamadım galiba. zaten formatlamalarımda telefon yedeğini alıyordu smslerin. askerlik falan araya girince uzun bi süre formatlayamadım. En son formatlamamda ise ben yedek alınsın mı menüsü beklerken biranda ne var ne yok sildi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

tenorshare android recovery bi dene hocam. ios versiyonu muhteşemdir ancak android versiyonu her cihazla uyum sağlamayabiliyor o yüzden denemekte fayda var.

imza.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

tenorshare android recovery bi dene hocam. ios versiyonu muhteşemdir ancak android versiyonu her cihazla uyum sağlamayabiliyor o yüzden denemekte fayda var.

eyvallah hocam bi bakayım ona sağolasın

Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 7
sms kurtarma