Silinen Verileri Kurtarmak??
-
Arkadaşlar bi siteye resim upload ediyordum. resim seçme dialogunda 3-4 saniyelik bi donma oldu o sırada sinirden mouseye tıkladım iki üç defa. birde baktımki dosyalar yok. tüm veriler o klasördeydi. yaklaşık 8-9 gblik veri kaybına uğramış durumdayım şuanda. biraz önce silindiler. format vs bişey olmadı yani. sistem geri yüklemede kapalıydı. gitmemiştir değilmi o veriler? nasıl kurtarabilirim?
-
getdataback programını indir tarat çabuk ol. yada öyle donma sırasında klasörü başka bi klasöre taşımış falanda olabilirsin iyi bak benimde başıma gelmişti çünki 8-9 gb o kadar çabuk silinmez :D
-
bin tane konu var
ah bi aratsan...
tnalbant.com/rmf4.zip
buraya yedeklemiştim recover my files programını crack içinde
-
Hocam bende ilk olarak heralde bi yere taşıdım nereye gitti bunlar 2-3 snde dedim baktım orda kalan klasörlere. 10 kadar klasör silinmemiş gitmiş yedeklerimin olduğu klasörlerden bazıları silinmiş. Geri kalanında silinmesini aslında bi program engelledi. xxxx klasörü kaldırılamıyor bir işlem tarafından kullanılıyor gibi bir hata verdi işlemi kesti. şuanda üç buçuk atıyorum pc başında :|
-
bi hatırlatma aynı diske veri kaydı yapma.
-
Sağolun hocular.
2-3 tane program denedim olmadı. heralde taşıdım dedim.
c:\documents and settings içine atmış. nasıl oldu, nasıl attıysa inanamadım.
Konu silinsin kalabalık yapmasın :) -
son yazini okumasaydim tasimissindir bir yere diyecektim
o kadar gb dosyayi silmek oyle birkac saniye surmez.
haftada 1-2 defa "dosyalarim silindi, bulamiyorum" cigliklari duyarim hep
bakarim baska bi klasore suruklemis
-
Recovery die arat google de bir sürü var :)
-
Veri kurtarmada en önemli kural:
veri kaybını farkettiğin anda pcnin fişini çekip diski çıkarıp bahsedilen programları başka pcye kurup ordan kurtarmaya çalış yoksa üstüne yazarsın. hiçbişey yapmasan bile windows bissürü temp file yaratir arkada üstüne yazar