Silinen Veya Aktarilan Fotoğraflari Geri Getirme
-
9 gb yakin fotoğrafi usb ye atmistim pc den bunlari sildim mi direk kes yapıştır mi yaptim hatirlamiyom ama suan usb kayip yani 5 6 yillik butun fotolarım gitti pcye format atilmadi bu fotolari nasil geri getirebilirim ucret onemli degil
-
Ziraatci bunu yazdı
9 gb yakin fotoğrafi usb ye atmistim pc den bunlari sildim mi direk kes yapıştır mi yaptim hatirlamiyom ama suan usb kayip yani 5 6 yillik butun fotolarım gitti pcye format atilmadi bu fotolari nasil geri getirebilirim ucret onemli degil
ne kadar zaman geçti ?
recuva
get data backrecovery my files
kullanabilirsin .
-
recuva ile 35 geçiş i seçip tarat güzel şekilde bulur bulamazsa diğerleri ile dene. 280 gb civarı sağlam kurtartmışlığım var 7 ayrı program ile :D
-
Fotoğraflar c sürücüsünde miydi farklı bir sürücüde mi? c'de ise üzerinden zaman geçtiyse şu anda internette tıkladığın her şey fotoğraflarından birazının üstüne geliyor olabilir. Farklı sürücüde ise fotoğrafların olduğu sürücüye hiç müdahele etme recover my files ya da benzeri bir programla tarama yaparsan kurtarma şansın var. c'de ise bilgisayarı daha fazla kullanmadan sadece veri kurtarma programını kurup tarama yap.
-
Sistemi geri yüklemeyi denedin mi ??
-
7 ay oldu ama d sürücündeydi bisey yuklemedim pekde ellenmedi pc ye recuva yi denedim 300 kadar foto buldu
-
! Önemli Uyarı : Kesinnlikle tarama yaptığın disk üzerine kurtarma yapma... Nasıl yani ? --> Silinenler D: sürücüsünde ise taramadan sonra fotoları kurtarıncakaydedeceğin diski D: olarak seçme farklı bir disk seç...
-