Silinmiş Dosyaları Kurtarmak
-
İlk olarakhttp://www.handyrecovery.com adresinden programı indirin ve kurun.
Programı çalıştırdığınızda aşağıdaki gibi bir görüntüyle karşılaşırsınız.
Bu ekrandan dosya kurtarmak istediğiniz sürücüyü seçip Analyze butonuna basın.
Biraz bekledikten sonra arama tamamlanacak ve karşınıza aşağıdaki gibi bir liste çıkacak. Bu listede üzerinde + olan klasörler içerisinde silinmiş öğeler bulunan klasörlerdir. x işareti bulunan klasörler ise tamamen silinmiş klasörlerdir. Bu klasörlere tıklayıp sağ taraftan silinmiş dosyalardan istediklerinizi seçin ve üst taraftan Recover butonuna basın.
Daha sonra açılacak iletişim penceresinden kurtarılan dosyaları yüklemek istediğiniz yeri seçip OK butonuna basın. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kaydetme yerinin farklı bir diskte bulunması. Yani kurtardığımız dosya C diskinde ise kayıt yeri olarak D, E gibi farklı bir diski seçin.
Silinmiş dosyaların kurtarılmasında bilinmesi gereken bir nokta da silinen dosyanın bulunduğu diskte taşıma, kopyalama gibi işlemlerin fazlaca yapılmaması. Çünkü taşıma veya kopyalama işlemiyle yeni veriler silnmiş verilerin üstüne yazılır ve silinmiş dosyanın kurtarılması ancak profesyonel yöntemlerle mümkün hale gelir.ALNT...
-
eheh fmk kardeş progra harbiden güzel ama para istiyor...bende veri kurtaracaktın 1ay oldu işte 2-3 program daha var işe yaramadı bunu kurdum bütün dosyaları orijinal adıyla buldu...geri getirmek için tabi ücret istedi...2-3 hafta cracklemek için uğraştım sonunda başardım :))...bknz(Holyone Code Crackinge giriş).....Programa ihtiyacı olupta crack isteyen olursa pm atabilir.
Bu arad kurtarma yapacağınız hdd ye kurmayın programı farklı bir hdd ye kurun...verileride programı kurduğunuz hdd ye atın....farklı bir hdd yoqsa arkadaşınızdan ödünç alın
-
Selam...
Eger crack dosyası büyük degilse mail olarak gönderebilirmisin ctimleri@gmail.com adresine...
Sagol
-
computerwolf bunu yazdı:
eheh fmk kardeş progra harbiden güzel ama para istiyor...bende veri kurtaracaktın 1ay oldu işte 2-3 program daha var işe yaramadı bunu kurdum bütün dosyaları orijinal adıyla buldu...geri getirmek için tabi ücret istedi...2-3 hafta cracklemek için uğraştım sonunda başardım :))...bknz(Holyone Code Crackinge giriş).....Programa ihtiyacı olupta crack isteyen olursa pm atabilir.
Bu arad kurtarma yapacağınız hdd ye kurmayın programı farklı bir hdd ye kurun...verileride programı kurduğunuz hdd ye atın....farklı bir hdd yoqsa arkadaşınızdan ödünç alın
:) harbiden lan demoymuş crack nı bulan varsa paylaşalım arkadaşlar :) -
La ünideyim akşama 8 den sonra msn de olun msn nizi pm den atın bana crack verim size yada eve gidince upload ederim biryere...Programın + ları winword-excel-acces gibi ofis uygulamarı bozuk olsada kurtarıyor ama en çok bozulan winrar larıda kurtarıyor benim bütün veriler rar lıydı 1kb bile kaybetmeden kurtardım...Dediğim gibi akşam crack veririm size...bide piyasada crack sitelerine dalmayın ben aradım hepsi virüslü çıktı sonra oturduk uğraştık :))
-
http://www.hemenpaylas.com/download/33041/HandyRecovery.rar.html
buyrun arkadaşlar programın kreği :))