folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Silinmiş Kamera Kayıtlarını Kurtarmak İçin Ne Yapılmalı?

Silinmiş Kamera Kayıtlarını Kurtarmak İçin Ne Yapılmalı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcahmet
    arcahmet's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Elimdeki harddisk 1.5 Tb lık ve içinde kamera kayıtları var. Bu kamera kayıtlarını kurtarmak istiyorum fakat kurduğum programlarla (Recovery My Files, Handy Recovery, R-Studio, Disk Digge, Eimage Recovery, Recuva) bunu yapamadım. Özellikle video formatları üzerine iyi olan bi program arıyorum ve full sürüm olmasıda bizim için daha iyi.

Şimdiden Teşekkürler...

Bilgiakisi.com Joomla//Joomla Tema// Joomla Eklenti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

saydığın programlarda get data back göremedim denemediysen birde onu dene bakalım hocam.. iki farklı formatı var biri ntfs diğeri fat32..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Harddiskin içindeki video kayıtları nasıl oluşturuldu? Güvenlik kamerası görüntü kayıtları mı bunlar? Dijital video kamera ile mı? Bilgisayardaki dvr kartı ile mi? Yoksa DVR Kayıt cihazından mı çıkardın? Bu soruyu yanıtlayabilirsen yardımcı olabilirim.

Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 14:32'da whoobay tarafından düzenlendi.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcahmet
    arcahmet's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bize verilen bilgilere göre sadece güvenlik kamerası kayıtlarıymış ve dsk tamamen formatlanmış ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

arcahmet bunu yazdı:
    -----------------------------

bize verilen bilgilere göre sadece güvenlik kamerası kayıtlarıymış ve dsk tamamen formatlanmış ...

DVR kayıt cihazları linux işletim sistemli olarak çalışıyor ve harddiski linux dosya sistemi olarak biçimlendirir. Herhangi bir windows pcde harddiskin içeriğini görebilmek için linux reader programını kullanabilirsin.

Windowsda göremediğin için formatlanmamış da olabilir. Diğer bir şekilde sadece formatlanmışsa dosya kurtarma programları direkt olarak en azından bişiyler bulabilmeliydi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcahmet
    arcahmet's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

whoobay bunu yazdı:

arcahmet bunu yazdı:

DVR kayıt cihazları linux işletim sistemli olarak çalışıyor ve harddiski linux dosya sistemi olarak biçimlendirir. Herhangi bir windows pcde harddiskin içeriğini görebilmek için linux reader programını kullanabilirsin.

Windowsda göremediğin için formatlanmamış da olabilir. Diğer bir şekilde sadece formatlanmışsa dosya kurtarma programları direkt olarak en azından bişiyler bulabilmeliydi.

whoobay sana zahmet olmazsa programı indirebileceğim bir site var mı yada link yollayabilirmisin ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcahmet
    arcahmet's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

whoova bu hard disk dvr kayıt cihazından çıkmış ona göre yardımcı olabilirmisin ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Linux reader programı: http://download.chip.eu/tr/DiskInternals-Linux-Reader_578490.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcahmet
    arcahmet's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

whoobay bunu yazdı:

Linux reader programı: http://download.chip.eu/tr/DiskInternals-Linux-Reader_578490.html

bu programın tam olarak nasıl kullanıldığı hakkında bir fikrin var mı ? tools sekmesnden recovery yapılması gerekiyor sanırım fakat bu bahsettiğim recovery eklentilerinin indirilmesi lazım  gibi gözüküyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Ankaradaysan yada diskin içindekiler cok oenmliyse kargola bana bide ben deneyim 

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
Toplam Hit: 5147 Toplam Mesaj: 10