Silinmiş Kısa Mesajlar Nasıl Kurtarılır?
-
hafıza kartımda 3048 tane kısa mesaj vardı. klasör açıp içinde depoluyordum fakat hafıza kartını değiştirip geri taktığımda klasör yok oldu.
fexplorer ile giriyorum mail klasörüne tüm mesajlar duruyor tabi ordan işlem yapamıyorum mesajlar düzgün okunmuyor vs.
geri nasıl alabilirim bi fikri olan var mı ? tek sorun klasör :/ ve mesajları o klasörde olduğunu göstertmek filan..
elimde kart okuyucu yok ne yazıkki olsa yapardım sanırım bişeyler ama telefonla zor oluyor.
herhangi bi program veya bunun farklı bi çözümü var mıdır?
-
hdd den silinen verileri geri getiren programlar ise yarar mi ki?
-
hoca benzer olay basıma gelmişti ben geri getirememiştim :) fexplorerdan mail klasöründen okuyabilirsin ama her yerinde abidik gubidik karakterler cıkar anca bu sekilde okuyablirsin msj olarak geri getirme olurmu bilmiorum :(
-
yapamadım zaten :( .. bende gittim kartı mp3 playera takıp mail klsörünü pcye attım.
dosyaların uzantısı yoktu hepsini txt yaptım
ms dos ortamında bunları tek bi dosyada birleştirdim
saçma salak karakterleri temizlettim
istediğim gibi olmasada geldiler geri.
sebebi mail klasöründe index dosyası var.
ona kayıt oluyor mesajlar. eğer o dosya silinir, yenilenirse varolan mesajlar güme gidiyor.
-
bende kart okuyucu var istanbuldaysan buyur gel getirim bilgisayari da bakariz bi istersen
-
msgsaver diye bi zımbırtı var.
iş görürmü bilemiyorum ama adını verdiğin program mesajları görüyorsa
bu programda görür ve bulututla pcye atarsn
-
evet bide best message storer die bi program war..buda işini görebilir..bundan böyle mesajlarını böle yedekle..direk pc ye txt yada word belgesi gibi gayet tarih düzenli atar.çalışma mantığı direk mail klsöründen çalışması..sanırım senin yamuk çıkan mesajlar düzgün gözükebilir pc ye atınca....tavsiye ederim..bi dene bakalım..direk linkini veriorum..2 saniye üye ol..hem faydalı programlarda wardır.işine yarar..umarım teline uyumludur..
http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=11971
-
hafıza kartını çıkardıktan sonra telefonunu açtığın için.
mesaj ayarlarından mesajların kayıt yerini hafıza kartı olarak tanımlaman gerekli.