Silip (1985) İzleyen Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Silip (1985) Dostlar 2 saattir arıyorum bulamadım bir türlü.Türkçe dublaj ya da alt yazılı lazım.Çok ilgimi çekti film mutlaka izlemem lazım.

http://www.imdb.com/title/tt0292236/

asd

Genç bir kadın, Tonya, cinsel hayal kırıklığı, kafa karışıklığı ve en kötüsü de şehvet içinde küçük bir Filipin köyünde yaşamaktadır. Köyün keşişi uzaktayken din “öğretmeni” rolünü üstlenmiştir. Köyün geri kalanının cinsel günahkarlar olduğunu düşündüğü için çocuklara cinsellikten uzak durmayı öğretir. Annesinin bir fahişe olduğu için taşlanmasın nedeniyle Tonya, verdiği derslerde biraz fazla katıdır. Ama çocukluk arkadaşı Selma ziyaretine geldiği zaman, her ikisinin de köyün yağız delikanlısı Simon’dan hoşlanıyor olmaları eski duyguların ve düşmanlıkların canlanmasına sebep olur.

Tonya, her ne kadar Simon onu istese de hiçbir zaman Simon ile ilişkiye girmeyecektir. Selma sadece Tonya’dan intikam almak için Simon ile yatmak ister. Ama Selma Tonya’yı harap etmek için aynı zamanda çocukları da uzaklaştırmak istemektedir. Çocuklara Dünya’nın nasıl işlediğini öğretmeye başlar. Onlara nasıl dans edildiğini, hayattan nasıl zevk alınacağını ve cinsel dürtüleriyle ne yapmaları gerektiğini öğretir. Köyün yetişkinleri Tonya’nın deli olduğunu ve çocuklarına zarar verdiğini düşünmeye başlar. Çok geçmeden şehvet akıllarını başlarından alır ve kararlarını verirler: seks, aşk, ihanet ve intikam için şehvet!

Konusu bir blogta gördüm.Daha fazlasını eklemedim arkadaşa ayıp olmasın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

türkçe altyazısı yok, kimse de uğraşmaz çevirmekle diye düşünüyorum. uğraşsalar şimdiye yaparlardı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

http://kickass.to/silip-1985-dvdrip-xvid-miguel-eng-t6036075.html

ingilizce izleyiver

Mezantalac tarafından 19/Mar/14 22:08 tarihinde düzenlenmiştir

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

İlluminati.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

öyle istemişsin ki sanki hayat-memat meselesi

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı

öyle istemişsin ki sanki hayat-memat meselesi

Öyle mi geldi.Bir gülücük koysam öyle gelmezdi sanırım.Disneyland'a çevirelim burayı, buyur :))

Haklısın sanırım hocam.Bu tür filmlere çok denk geliyorum.Çeviren yok, izleyemiyorum.Alt yazı çevirenleri bulup rica ederim belki.

Daft bunu yazdı

türkçe altyazısı yok, kimse de uğraşmaz çevirmekle diye düşünüyorum. uğraşsalar şimdiye yaparlardı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Böyle filmleri hiç sevmiyorum aga.O iş olacakmı olmıcakmı hep muallakta kalıyorum sonra .d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit// 

CyberAngel tarafından 19/Mar/14 22:14 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Zeytun-i bunu yazdı

İlluminati.

yazmayım dedim sen yazmışsın

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 1018 Toplam Mesaj: 9