Silverlightla Tasarım Hakkında Fikirleriniz!!!
-
Arkadaşlar C# proje konum silverlightla eğitim materyali tasarlama fakat silverlight hakkında hiçbir bilgim yok.
Microsoft Silverlight teknolojisi eğitim materyali
Materyal yine Silverlight teknolojisi ile hazırlanmalı
Haftalık bazda en az 10 en çok 15 haftayı kapsamalı
Kullanılacak bazı ekran animasyonları (Visual studio ile örnek geliştirme süreçleri) Acrobat Captivate 4 ile oluşturulmalı
Tasarım koşulları da bunlar yardım edebilirseniz sevinirim.
Şimdiden teşkkürler..
-
yok mu kimse arkadaşlar....
-
www.yazgelistir.com adresinde var hocam bilgi üyelik gerektiriyo yalnız yanlış hatırlamıyorsam
-
şimdi bi temel eğitim temp i oluştur kafanda mesela bi web sitesi olabilir.. onu iice expression web de düzenle blendede animasyonlarını oluştur c# kullanman lazım orda az da olsa kodlama ister.. sonra materyallerini işte min 10 haftalaık slayt tarzı geçişlerle desteklersin basit ve kullanışlı bişi olur.. inş. bi fikir verebilmişimdir..
-
şu silverlightı temel düzeyde merak ediyorum bi fırsat olmadı :|
bi başlangıç için ebook falan varsada paylaşırsanız sevinirim
bu arada konu up lansın
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
www.yazgelistir.com adresinde var hocam bilgi üyelik gerektiriyo yalnız yanlış hatırlamıyorsam
-----------------------------sağolasın kardeş..
-
expert bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi bi temel eğitim temp i oluştur kafanda mesela bi web sitesi olabilir.. onu iice expression web de düzenle blendede animasyonlarını oluştur c# kullanman lazım orda az da olsa kodlama ister.. sonra materyallerini işte min 10 haftalaık slayt tarzı geçişlerle desteklersin basit ve kullanışlı bişi olur.. inş. bi fikir verebilmişimdir..
-----------------------------fikrin güzelmiş. teşekkürler..