Sim Kart Yuvası Tamiri
-
Beyler Merhabalar, elimdeki galaxy tab ın zannedersem sim kart giriş yerlerindeki tellerden bi tanesi kırılmış ya da iki tanesi bunu nerede ve ne kadar ücrete yaptırabilirim? meşakkatli bir işmidir yoksa 10 dk da halledilecek cinstenmidir nedir ne değildir? teşekkürler..
-
?
-
bilemem ama en garantilisi orjinal servise yaptirtmak hocam zaten o yuvayi her telefoncu degistiremez onlari sokmek icin ozel aparatlar mevcut veya lehimle olacaksa bile altin alasimli lehim olmasi lazim oda her yerde bulunmaz
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------bilemem ama en garantilisi orjinal servise yaptirtmak hocam zaten o yuvayi her telefoncu degistiremez onlari sokmek icin ozel aparatlar mevcut veya lehimle olacaksa bile altin alasimli lehim olmasi lazim oda her yerde bulunmaz
-----------------------------ne altını ne alaşımı, ne anlatıyon hacım sen ya?
kardeş biz değiştiririz. sorun değil :)
edit: 10 dk lık bi iş değil hacım. öncelikle onu belirteyim. meşakkatli ama öyle çok çok zor bi iş de değil. işçiliği düzgün bi adama yaptırmazsan anasını beller cihazın
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------bilemem ama en garantilisi orjinal servise yaptirtmak hocam zaten o yuvayi her telefoncu degistiremez onlari sokmek icin ozel aparatlar mevcut veya lehimle olacaksa bile altin alasimli lehim olmasi lazim oda her yerde bulunmaz
edit: 10 dk lık bi iş değil hacım. öncelikle onu belirteyim. meşakkatli ama öyle çok çok zor bi iş de değil. işçiliği düzgün bi adama yaptırmazsan anasını beller cihazın
-----------------------------hocam kaç lira neredesin? ne kadar sürer?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------Asker bunu yazdı:
-----------------------------görmemiş olabilirsin belki ama hocam hassas cihazları lehimlerken bazen altın alaşımlı lehim kullanılıyo iletkenlik açısından
http://www.optopazar.com/ALTIN-LEHIM-TELI-8-AYAR,PR-659.html
-
hacım telefonda öyle süper iletken gerektirecek bi durum yok. 10 senedir sektördeyim daha kullanan bi allah ın kuluna şahit olmadım. ha dersenki kuyumcu, gözlükçü, takıcı tukacı. kullanılır tabi. ama onun eridiği ısıyı kaldıracak telefon, bilgisayar bordu yok bilesin
@bosp pm attım hacım iletişim bilgilerimi
-
amma büyütmüşsünüz meseleyi. götür bi telefoncuya taş çatlasın 50 lira yarım gün
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------hacım telefonda öyle süper iletken gerektirecek bi durum yok. 10 senedir sektördeyim daha kullanan bi allah ın kuluna şahit olmadım. ha dersenki kuyumcu, gözlükçü, takıcı tukacı. kullanılır tabi. ama onun eridiği ısıyı kaldıracak telefon, bilgisayar bordu yok bilesin
@bosp pm attım hacım iletişim bilgilerimi
-----------------------------hocam sadece altin degil o sende bunu bil daha dusuk sicaklikta erir. ayrica altin kullanilmasinin bir sebebide oksitlenmemesidir zaten simkart yuvasindaki iletkenlerde altin kaplamadir bu nedenle lehimlenecekse bu lehim kullanilmalidir dedim ben yoksa 6 ayda bir lehim yaptirir arakadas